Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

104 серия

Карина (Маура) се опитва да убие Леонардито!

Николас се сбогува с морето и плажа на Косумел, където е бил много щастлив с Аймар. Той се надява някой ден да може да живее с нея и Леонардито.

Аймар се връща в дома си в Коатепек много щастлива. Тя разказва на капитана и Мария Тереса, че е прекарала много добре в Косумел.

Николас също се прибира щастлив в имението „Рай". Настроението му се разваля, когато среща Карина (Маура), която се оплаква от болестта си и не иска да умре заради сина си.

Леонор разказва на Валерия (Сиренита), че преди ден Давид я е търсил в агенцията. Тази новина изненадва Валерия и тя се разплаква, защото продължава да го обича много, но не може да забрави какво й е причинил.

Карина (Маура), изпълнена с желание за отмъщение, завежда Леонардито при реката с явното намерение да го убие, за да накара Аймар и Николас да си платят за униженията, на които са я изложили заедно.

Когато Луиса научава за това, се обажда на Аймар, за да й помогне и да попречат на Маура да нанесе вреда на сина на Николас. Малко по-късно, те отиват при реката точно на време, за да попречат на Карина (Маура) да извърши някоя лудост. Карина (Маура) моли Аймар да не се меси в брака и да й позволи да умре като съпруга на Николас. В противен случай, заплашва да навреди на Леонардито. За да избегне някое нещастие, Аймар се заклева, че никога повече няма да се приближи до Николас.

С надеждата, че ще може да поговори със Сиренита (Карина), Давид отива на летището. Въпреки че успява да я види, той прекалено късно пристига, за да може да говори с нея.

Хосе Мигел става свидетел на сцената край реката, пита Аймар дали смята да говори с Николас и дали смята да се отдалечи от него. Аймар му отговаря, че отново ще жертва любовта си.

Ще може ли Карина (Маура) да раздели Николас и Аймар завинаги?!