Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

106 серия

Николас разбира, че Набора е дала кутията, в която са документите на истинската Карина Росемберг!

Селина е в болницата. Лекарят настоява за подписи на роднини, за да се погрижи за нея. Тя се замисля за това колко ще страдат родителите й и за това казва на лекаря, че няма семейство.

Валерия (Сиренита) пристига в Испания с Леонор и Емилио. Той е очарован от красотата й. Той се приближава с явното намерение да я целуне, но е прекъснат от приятелката си.

Николас отказва да приеме, че е изгубил Аймар. С намерението да я накара да премисли, той й организира серенада пред университета. Аймар го моли да не я търси повече и да мисли за сина си. Николас й обещава да я потърси отново, когато успее да се разведе.

Хосе Мигел става свидетел на усилията, които полага Аймар, за да стои далеч от Николас. Той я съветва да му разкаже истината, но тя отказва, защото мисли, че не може да рискува живота на Леонардито.

Николас разбира, че кутията, в която се намират документите за истинската самоличност на Карина Росемберг, се намира в Набора.

Мария Тереса посещава Елисео и го моли за прошка заради това, което е извършила в миналото. Той приема думите й по различен начин и си мисли, че тя приема предложението му да живее с него отново. Луиса се притеснява от нейното присъствие. Когато си тръгва, Мария Тереса е заплашена от Луиса, но тя не се плаши.

Давид се измъчва, защото не знае какво е това, което изпитва към Сиренита. Той споделя с Лисандро, докато двамата пият. Малко след това се появява Николас, за да му каже, че смята да пътува до Мексико, за да потърси Набора. Докато разговарят, пристигат едни типове, които ги обиждат и ги предизвикват на бой.

Хосе Мигел предлага на Аймар да пуснат слуха, че са сгодени, за да я оставят на мира хората от селото и за да принуди Николас да стои далеч от нея.

Дали Аймар ще приеме предложението на Хосе Мигел?!