Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

108 серия

Луиса се опитва да убие Мария Тереса!

Лисандро има съмнения дали да излезе с Естела, защото не иска да оставя майка си сама. Тя го моли да отиде, тъй като Мария Тереса е с нея.

Аймар съобщава на Николас за годежа си с Хосе Мигел. Той е много притеснен и огорчен. Той я критикува за това, че не се бори за любовта си. Николас отива в ранчото на Хосе Мигел.

Елисео коментира с Карина (Маура), че са пристигнали студенти, за да вземат проби от водата, която е заразена в земите му. Малко по-късно, те се притесняват, когато виждат Аймар.

Николас пристига много ядосан в ранчото на Хосе Мигел. Николас предупреждава съперника си, че няма да позволи да му отнеме Аймар. Двамата се сбиват. Малко след това пристигат Йоланда и Росалинда и ги разделят.

Карина (Маура) се преструва, че защитава Аймар пред Елисео. Моли го да я остави да си свърши работата. След това се възползва от отсъствието и на двамата, за да се договори с Густаво да попречи на девойката.

Палома допуска глупостта да разкаже на Луиса, че Елисео е предизвикал смъртта на бащата на Аймар.

Лусио завежда Аймар и нейните колеги да вземат проби. Изморени от дългото ходене, те започват да се сърдят и да се изказват относно враждата между Аймар и собственика на имението „Рай". Това я ядосва и им предлага да се заеме сама с вземането на проби. Тя отива на мястото, където водата е замърсена от Густаво, който го е направил по нареждане на порочната Карина (Маура).

През нощта, Луиса влиза в къщата на Аймар с намерението да се избави от Мария Тереса. Навсякъде е пълна тъмнина. Тя влиза в стаята и вижда снимка на братята Браво. За това тя смята, че нейната съперница се намира в леглото. Тя чува шум и се опитва да стане, но Луиса започва да я души.

Аймар отива в ресторанта заедно с капитан Солис и Хосе Мигел. Хосе Мигел използва възможността, за да й даде годежен пръстен. Това цели да потвърди техния годеж. Малко след това Мария Тереса се обажда. Аймар усеща, че е много разстроена. Те отиват в къщата на Аймар, за да разберат какво става. Пристигайки, тя им съобщава лошата новина. Всички са много изненадани.

Аймар и Хосе Мигел отиват в имението „Рай" и разказват за случилото се на семейство Браво. Когато ги вижда, Елисео се ядосва, но когато научава новината, остава поразен.