Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

109 серия

Карина (Маура) се опитва да убие Аймар!

След като научават какво се е случило, Елисео и Николас отиват в дома на Аймар. Там откриват Ноласко, който използва тази възможност, за да говори с тях за престъплението. Той ги предупреждава, че ще бъде извършено разследване.

Притеснена от вероятността да бъде обвинена за случилото се, Мария Тереса плаче в прегръдките на Николас. Той я моли да се успокои. Той обещава да се заеме с нейната защита, ако опасенията й излязат верни. Тя получава подкрепата на Елисео и капитан Солис.

Аймар отива да говори с родилите на Естела, за да разбере къде са отишли двамата с Лисандро. Аймар е пресрещната от Карина (Маура), която е много притеснена. Тя отново я критикува за това, че е ходила да търси отново съпруга й.

Лисандро е заедно с Естела, но се чувства много тъжен. Той не знае защо се чувства така. Малко по-късно, приятели на гаджето му се шегуват с него, с работата и майка му. За това, Лисандро решава да си тръгне.

Преди Аймар да успее да обясни на Маура (Карина) какво става, тя я хваща за косите. Девойката се защитава и сваля перуката й. Когато я вижда с гола глава, тя е много шокирана. Карина е много притеснена и я удря. Аймар се защитава. Накрая Карина удря Аймар с едно дърво по главата и Аймар пада в безсъзнание.

Естела се опитва да попречи на Лисандро да си тръгне. Казва му, че не бива да се засрамва от това, което говорят за него. Той й се усмихва и я целува. Лисандро спира, защото изпитва силно безпокойство за майка си.

Аймар идва на себе си и заплашва Карина със спрей, а тя иска да я убие, за да накара Николас да престане да мисли за нея.

На следващия ден, Луиса, без да знае, че не е убила Мария Тереса, а Палома, смята да отиде при Елисео, за да види лицето му, когато разбере, че е умряла любимата му.

Николас и Давид отиват в ранчото, където Лисандро е със Стела, за да му съобщят за смъртта на майка му. Те го завеждат на бдението в чест на Палома. Когато Лисандро вижда ковчега, той се разплаква.

Карина (Маура) завързва Аймар за едно дърво и излива киселина около нея. Аймар се опитва да остане спокойна и да не вдишва от парите, които се отделят от течността.

Селина продължава да е в болницата, но за щастие вече е добре. Нейният представител й разказва какъв голям успех е имала на сцената. Тя е доволна.

Елисео пристига на бдението. Когато Лисандро го вижда, не одобрява присъствието му там. Той го обвинява за смъртта на майка му и го изгонва. Елисео е смутен.

Аймар се намира в опасност, тъй като киселината отделя все повече пари. Тя не може да избегне да вдиша от тях и малко по малко изпада в безсъзнание.

Дали Маура ще успее да елиминира Аймар?!