Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

110 серия

Давид допуска, че Карина (Маура) няма нищо общо с изчезването на Аймар!

Погребват Палома. Лисандро не иска да приеме, че майка му е мъртва и плаче безутешно.

В това време, Хосе Мигел се обажда на капитан Солис, за да му каже, че Аймар е изчезнала и не може да я открие никъде.

По време на вечерята, в имението „Рай", Луиса намеква, че Палома не се е самоубила, а била убита. При тези коментари, Лисандро става от масата и е последван от Карина (Маура). Тя се опитва да го утеши и да го съблазни.

Николас обвинява Карина (Маура) в изчезването на Аймар. Настоява да му каже къде е тя. Маура се обижда и се опитва да убеди Николас, че любимата му е тръгнала с Хосе Мигел. Малко по малко, двамата започват да си викат. Николас я упреква, че се е забъркала с братята му. Елисео се намесва и успокоява положението.

Куко съобщава на Давид, че предната нощ, Карина е излязла с кола на имението „Рай" без да каже къде отива. Те веднага търсят Николас, за да му разкажат за това.

Хосе Мигел повдига обвинение срещу Маура за изчезването на Аймар. Ноласко съобщава на Маура, която моли Николас да я защитава. Николас й напомня, че той самият я е обвинил в същото и настоява да отговаря за изчезването на Аймар. Карина (Маура) дава показания по случая и използва болестта си като защита. Тя настоява, че е толкова болна, че не би могла да направи нещо против Аймар.

Лусио и Кармела научават от едно списание за успеха на дъщеря си Селина, както и за инцидента, който е претърпяла. Двамата не могат да си обяснят защо дъщеря им не им е казала нищо. Лусио тръгва да я търси.

Лисандро е неутешим от смъртта на Палома. Естела се опитва да го утеши и му казва, че е с него. Въпреки това, Лисандро решава да приключи връзката си с нея, тъй като усеща, че не може да продължи с този годеж.

В Мадрид, Емилио получава едно странно обаждане, докато Валерия (Сиренита) го чака и слуша. Тя го пита с кого е говорил и Емилио й отговаря, че е говорил със съдружник.

На излизане от министерството, Давид казва на Николас, че най-вероятно Карина (Маура) няма нищо общо с изчезването на Аймар. Николас го пита защо и Давид се вижда принуден да му признае, че през нощта са били на път да правят любов.