Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

111 серия

Луиса съветва Карина (Маура) да сложи сред вещите на Николас Черната перла, за да попречи на откриването на Аймар!

Давид признава на Николас, че е бил с Карина (Маура) в деня на изчезване на Аймар. Брат му много се притеснява от евентуални проблеми и го съветва да не живее повече в имението „Рай", докато тя е там.

Акилино разговаря с Ботел относно бягството от затвора. Той се съмнява, че заради болестта си няма да успее. За това решава да разкрие истинската самоличност на Карина (Маура). Малко по-късно, той припада.

Валерия Рос (Сиренита) разказва на Леонор за целувката, която й е дал Емилио. Тя признава, че е объркана от чувствата си към него.

Луиса съветва Карина (Маура) да сложи сред вещите на Николас Черната Перла, за да му попречи да открие Аймар. Въпреки че не й се доверява много, тя се съгласява.

След като търси Аймар около реката, Николас спира за малко вода. Сред вещите си той открива Черната перла. Когато я докосва, той започва да се чувства зле. Малко по-късно, Хосе Мигел го открива легнал до едно дърво. Той се опитва да му помогне. Хосе Мигел прибира Черната Перла.

Лисандро продължава да страда от смъртта на майка си. Докато гледа небето, той мисли за нея. Карина (Маура) се възползва от възможността, за да се приближи до него, но е разкрита от Давид.

Емилио моли Валерия (Сиренита) да му стане годеница, тъй като е влюбен в нея. Изненадана, тя го моли за време, за да си изясни какво точно изпитва към него.

Ботел се обажда на Давид и му казва, че знае коя е в действителност Карина Росемберг (Маура). Моли да го посети в затвора, за да му разкаже всичко, която знае.

Съвсем случайно, Николас пристига в колибата, където се намира Аймар. Когато я открива, тя е в безсъзнание. Той се бои за живота й. Николас побягва да търси помощ. Заедно с братята си я завеждат в болницата.

Карина се намира в болницата за своята химиотерапия в компанията на Луиса. В болницата се появяват братята Браво. Давид им съобщава, че Николас е открил Аймар. Двете са много изненадани.

Лекарят, който преглежда Аймар, казва на Николас, че може да има последствия, като например слепота. Николас е много обезпокоен.