Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

112 серия

Аймар моли Николас да помогне на Хосе Мигел като адвокат!

Аймар идва в съзнание в болницата. Когато отваря очи, вижда Николас, който е много сериозен. Той я пита дали знае кой я е похитил и помни ли какво й се е случило. Тя става много нервна и припада.

Карина (Маура) е развълнувана, защото Аймар може да я издаде. Тя посещава Хосе Мигел и му предлага да остави на мира Аймар, ако той успее да я убеди да не я обвинява в похищение. Хосе Мигел, под въздействието на Черната Перла, напада Карина (Маура). След това, Карина отива в болницата, за да предупреди Аймар, че ако тя я издаде, ще вкара Хосе Мигел в затвора за това, че я е нападнал. Освен това заплашва да използва Акилино, за да й навреди.

Давид посещава Ботел, за да му каже истината за Карина (Маура). Ботел му заявява, че ще му даде нужната му информация след като го изкара от затвора.

Николас отново пита Аймар кой е искал да я убие. Заради заплахите на Карина (Маура), Аймар му отговаря, че не си спомня.

Елисео моли Давид да потърси Лисандро, за да го помоли да се премести да живее в имението „Рай". Синът му го съветва да се заеме с това сам, защото той има други неща, които трябва да свърши.

Валерия (Сиренита) научава какво се е случило с Аймар. Тя се обажда в болницата и използва от възможността, за да я пита дали да се върне в Коатепек или не. Приятелката й я съветва да разбере дали все още е много наранена и се надява тя да е готова да се върне.

Николас разбира, че Хосе Мигел е бил задържан, защото е нападнал съпругата му. Това го кара да се усъмни, че той е бил човека, отвлякъл Аймар. Той моли Ноласко да провери неговите подозрения.

Давид търси адвокат Алберти, за да го помоли да се заеме със случая на Ботел. Давид желае да разкрие лицемерката Карина (Маура).

Лисандро си спомня за майка си. Той е много тъжен и се чувства самотен. Елисео влиза и му казва, че е обичал майка му и най-важното, той е дошъл при него, за да му каже, че той е най-красивото нещо, което му е оставила Палома. Той го приема за свой син и го моли да се приберат заедно в имението „Рай", който е и негов дом. Лисандро го прегръща и плаче на рамото му.

Аймар е много притеснена за приятеля си Хосе Мигел. Тя моли Николас да му помогне като адвокат. Моли го да не го обвинява за похищението. Николас изпитва ревност, докато я слуша как тя защитава Хосе Мигел.