Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

114 серия

Хосе Мигел предлага брак на Аймар!

Алберти иска да прекара една страстна нощ с Карина в замяна на помощта и за това, че не я е издал. Тя отказва категорично и не му позволява да освободи Ботел от затвора, дори го заплашва.

Отец Аугусто моли Давид да отиде в църквата. Когато той отива там, много се изненадва да види Сиренита толкова различна и красива. Той е много щастлив да я види отново.

Лусио е много разочарован от дъщеря си Селина след като разбира, че тя е отрекла да има семейство. Без да знае причината за това, той не иска да има нищо общо с нея.

Аймар пристига в дома си и среща Сиренита, Давид и капитан Солис. След като вижда отново Сиренита, емоциите завладяват Аймар и тя припада в резултат на бременността си. Давид отива да вземе спирт, докато Аймар се възстановява и съобщава новината на капитана и Сиренита.

Николас посещава Ботел и му казва, че е направил всичко възможно, за да го изкара от затвора. Той настоява Ботел да му разкрие истинската самоличност на Карина Росемберг.

Аймар е готова да съобщи на Николас, че ще става баща. Капитанът се опитва да я убеди да не го прави, защото ако Карина (Маура) научи, може да я нападне отново.

Давид разказва много развълнувано на Николас за завръщането на Сиренита. Той признава, че е влюбен в нея. Брат му го съветва да я защитава.

Хосе Мигел посещава Аймар и научава за бременността й. Той забелязва, че тя е много притеснена от това, което Карина (Маура) може да й причини. Той й предлага да припознае детето й и да убедят всички, че то е негово.

В болницата, Карина (Маура) среща стара приятелка, която знае истинската й самоличност. Това е психоложката Патси Сандовал. Тя и Луиса й разказват защо има ново име.

В това време, Хосе Мигел предлага брак на Аймар, за да може да даде името си на детето, което тя очаква. Тя приема предложението му, но с условието, че между тях никога няма да има нищо повече.

Малко по-късно, Николас случайно среща Патси. Той я блъска и я кани да пийнат нещо като знак на извинение. Двамата разговарят и Патси научава, че той е съпруг на Карина (Маура).

Елисео се опитва да приключи годежа си с Луиса, но тя не му позволява. Тя го шантажира, напомняйки му какво е направил в Косумел преди 20 години.