Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

115 серия

Николас заявява на Аймар, че няма да й позволи да се омъжи за Хосе Мигел!

Елисео упреква Карина (Маура) за това, че го е предала. Изненадана, тя не знае за какво става дума и го моли да й разкаже, за да го разбере.

Акилино се опитва да защити Ботел при сбиване в затвора. Той казва на нападателя, че той е болен от СПИН.

Давид завежда Карина (Сиренита) на вечеря. Той я моли да му разкаже какво се е случило с нея след напускането й на Коатепек. Тя му разказва какво е преживяла и как се е променила. Давид й казва, че много му е липсвала. Двамата се гледат с любов в очите.

Тереса напуска дома на Аймар. Тя й благодари за помощта, която й е предложила. И въпреки че не одобрява брака й с Хосе Мигел, Мария Тереса пожелава на Аймар да бъде много щастлива.

Маура посещава адвокат Алберти, за да види как е минало с Ботел. Той коментира, че не са го убили. Намеква, че ако иска да запази тайната, трябва да легне с него. Притеснена, Маура отказва и обещава да му даде повече пари. Тя заявява, че никога няма да приеме предложението му.

Хосе Мигел подарява сватбена рокля на Аймар. Като я вижда, капитан Солис се изненадва и Аймар му казва, че ще се оженят след няколко дни.

Николас кани Патси да посети имението „Рай". Той я развежда из имението и я запознава с баща си и братята си. В този момент пристига Карина (Маура). Въпреки че я познава, тя се прави на изненадана пред Николас.

Вечерта, Николас отива в дома на Аймар, за да се види с майка си. Когато пристига там разбира, че Мария Тереса си е тръгнала. Николас пита за причините за това. Най-накрая, след много настояване от страна на Николас, Аймар признава, че ще се омъжи за Хосе Мигел. Николас й заявява, че няма да допусне това. Аймар се разплаква и той й казва, че тя му къса сърцето. Николас се сбогува завинаги с Аймар. След това Николас отива при Хосе Мигел, с когото се сбиват.