Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

117 серия

Карина иска да обвини Николас за психологически тормоз!

Притеснена от присъствието на Мария Тереса, Луиса влиза в нейната стая, за да я обижда и да й напомни, че Елисео й принадлежи. След това я удря, но съперницата й отговаря. Двете се сбиват.

Карина (Маура) е твърдо решена да си отмъсти за унижението, което са я накарали да преживее семейство Браво. Тя отвежда Леонардито. Когато Николас научава, тръгва отчаяно да търси детето.

Росалинда се изненадва, когато научава за бременността на Аймар. Тя й обяснява, че по тази причина е приела предложението за брак, което й е направил Хосе Мигел. Госпожата разбира всичко и се развълнува много, тъй като ще става баба.

Карина (Маура) занася Леонардито при Патси, за да я помоли за помощ. Маура продължава да се прави на жертва пред нея. Тя иска да убеди Патси, че Николас е лош човек. Патси й споменава за бременността на Аймар.

Николас отива в хотела, в който е отседнала Патси и пита за Карина (Маура). На рецепцията, той се среща с новата си позната, която отрича да е виждала съпругата му.

Леонор нарежда да извикват Валерия (Сиренита) за среща с Емилио, който е пристигнал в Коатепек, за да я търси и да се бори за любовта й.

Карина изпраща адвокат Алберти да съобщи на съпруга й, че е повдигнала обвинение срещу него за психологически тормоз. Освен това, д-р Гийен го съветва да се погрижи за нея заради болестта. Много притеснен, Николас го гони от имението „Рай".

Аймар се е подготвила за пътуването до Канада. Хосе Мигел я изпраща до летището. Капитан Солис, Риго и Тачо се сбогуват с нея. Докато чака да се качи на самолета, Аймар вижда Карина (Маура), която се опитва да избяга с Леонардито.