Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

118 серия

Маура заплашва Аймар!

Аймар разпознава Карина (Маура), която измисля, че заминава на гости при семейството си. Аймар не й вярва и вдига скандал. Охраната на летището ги извеждат навън.

Алберти съобщава на Елисео и Николас, че Карина (Маура) смята да си поиска обратно земята, а също така и половината от имението „Рай".

Николас отива на летището, за да си върне Леонардито, след като Аймар го е предупредила къде са. Аймар изпуска полета си до Канада.

Луиса отново шантажира Елисео - тя иска да се оженят. Той й отговаря същото. Мария Тереса чува как Луиса заплашва бившия й съпруг, че ще разкаже какво се е случило в Косумел.

Карина (Маура) търси Аймар в университета. Казва й, че знае за бременността й. Аймар се изплашва, когато Маура я съветва да се избави от детето. Аймар се ядосва и го защитава като лъвица.

Леонор съобщава на Валерия (Сиренита), че се връща в Мексико. Тя се надява девойката да разреши сантименталните си проблеми. Малко по-късно пристига Давид с музиканти. Сиренита се развълнува. Тя се изненадва много, когато Емилио пристига с мариачи. Неговият съперник не може да скрие ревността си.

Карина (Маура) пристига в хотела много ядосана. Тя се прави на жертва пред Патси и й разказва как съпруга й й е отнел сина. След това чува музиката, която е предназначена за Сиренита. Тя поглежда през прозореца и вижда Давид.

Николас търси ректора на университета, за да му обясни защо Аймар не е успяла да хване полета. Моли го да й даде още една възможност, за да може да представи проекта си. След много настоявания от страна на Николас, ректорът се съгласява.

Карина (Маура) не вижда Сиренита и пита Давид за кого е серенадата, която е организирал. Давид й отговаря, че няма защо да й дава обяснения.

Емилио моли Валерия (Сиренита) да го заведе да види Девата от дървото. Там той й прави важно предложение.

Карина (Маура) търси Алберти и заедно отпразнуват своето отмъщение. Възползвайки се от доброто й настроение, адвокатът я пита за истинската й самоличност. Малко по-късно, след телефонно обаждане, научава, че Ботел е жив.