Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

120 серия

Патси нарича Маура с истинското й име и Николас чува!

Давид хапва със Сиренита и се държи много любезно, опитвайки се да й покаже своята любов към нея. Пристига Емилио и моли Валерия да говорят насаме. Тя приема. Това дразни Давид, който настоява тя да престане с тази игра и да избере един от двамата. Сиренита моли Давид да не я притиска. Напомня му, че когато тя го е обичала безрезервно, той я е отблъснал. Емилио и Давид си разговарят.

Аймар продължава с обиколката на Торонто, а Макс й показва туристическите места в града.

Маура разговаря с Луиса и й казва, че започва да вярва в проклятието на Черната Перла. Тя е видяла как се е променил Николас след като е взел Черната Перла.

Лусио не приема Селина, когато тя се връща в Коатепек. Той й е сърдит за това, че се е отрекла от семейството си. Тя го моли за прошка и му обяснява защо е постъпила така. След това среща Лисандро, който е впечатлен от нея.

Маура отива в църквата и се спира пред Христос. Моли се да има късмет и да се излекува от тази болест. Тя не смята да умре, не и преди да приключи с Николас. Когато си тръгва, Маура вижда Сиренита и си мисли, че това е призрак.

Патси разговаря с Николас и му обяснява, че Маура се възползва от болестта си, за да ги манипулира. Също така му казва, че ще се опита да помогне, за да не бъде раздялата им толкова болезнена. По този начин тя успява да спечели доверието на Николас, който я кани да отседне в имението „Рай".

Маура посещава Акилино в затвора и го обвинява, че я е излъгал, казвайки й, че е убил Сиренита. След това Маура се връща в имението „Рай" и обвинява Патси за това, че е отседнала в имението. Тя я моли да се успокои и я нарича с истинското й име. Точно в този момент влиза Николас и чува как Патси я нарича. Той е много изненадан.