Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

124 серия

Маура поврежда спирачките на колата, в която се качват Аймар и Хосе Мигел!

Николас, напълно ясно, че е изгубил Аймар, решава да продължи с делото за развод. Той съобщава решението си на Карина (Маура). Тя се ядосва и го предупреждава, че ще съжалява за това.

Аймар се съгласява да замине на пътешествие с Хосе Мигел, за да се опита да забрави всичко лошо, което се е случило с нея. Съпругът й се развълнува от това нейно решение и подготвя всичко за следващия ден.

Мария Тереса има силно главоболие. Тя взема болкоуспокояващо хапче. Тя разбира, че в каната за вода има алкохол. Тя страда заради това, че е пила. Малко по-късно влиза Кармела и си мисли, че е пила заради аромата, който се усеща. Тя съобщава за това на Елисео, който вярва, че бившата му съпруга отново е започнала да пие. Той е много обезпокоен и отива в нейната стая, за да я упрекне.

Благодарение на един служител от ранчото „Бистри води", Карина (Маура) научава за плановете на Хосе Мигел и Аймар. Тя смята да изпълни заплахата, която е направила на Николас. Тя поврежда спирачките на колата, с която ще пътуват младоженците.

Давид чува родителите си да говорят. Малко след това влиза в стаята и пита какво става. Елисео обвинява Мария Тереса в това, че е пила отново. Давид е разочарован, въпреки обясненията, които се опитва да му даде Мария Тереса.

На следващия ден, Хосе Мигел и Аймар се подготвят да заминават. Те се сбогуват с Йоланда и Росалинда. По пътя, Хосе Мигел е в много добро настроение и й посвещава една песен, която пускат по радиото. Аймар в отговор му посвещава друга.

Мария Тереса се радва на внука си, но е прекъсната от Луиса, която се отнася с нея като към пияница. Луиса вземе Леонардито, давайки й да разбере, че не може да се грижи за него.

Хосе Мигел е много притеснен, че спирачките не работят. Аймар забелязва притеснението и започва да се страхува за бъдещето.