Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

126 серия

Маура е щастлива от смъртта на Аймар!

Росалинда не може да удържи на настойчивостта на Хосе Мигел и накрая му съобщава, че съпругата му е умряла. Хосе Мигел страда много.

Погребват Аймар. Всичките й близки плачат от загубата й. Николас страда най-силно - той не знае как ще продължи да живее без нея.

Освен болката от загубата на Аймар, Хосе Мигел страда й от лошата новина, която му съобщава д-р Гийен - той е сляп. Хосе Мигел е опустошен и няма никакво желание да живее.

Патси се среща с Маура, която не може да прикрие своята радост от смъртта на Аймар. Психоложката я пита дали е имала нещо общо със смъртта на Аймар. Маура отрича.

Пред гроба на Аймар, Давид се заклева да се погрижи за Сиренита. Елисео я моли за прошка заради това, което е причинил на баща й. Капитан Солис страда много от загубата на девойката, която му е била като родна дъщеря.

Николас се връща на мястото, където Аймар е изгубила живота си. Той си спомня хубавите моменти, които са преживели заедно. Той се моли на Бог за нея. Той открива медальона й и благодари за подаръка.

Селина се опитва да утеши Лисандро, който покрай смъртта на Аймар си е спомнил за смъртта на майка си. Той се разстройва много. Маура я кара да се чувства зле, след като се приближава до нея и й заявява да не се приближава до него, тъй като той е един Браво и Селина не е на неговата висота.

Николас обещава никога да не се разделя с медальона на Аймар и да построи в нейна чест параклис в имението „Рай". Малко след това той чува мобилния й телефон и отговаря. Той чува гласа на Аймар.

Сиренита и капитан Солис си спомнят за Аймар. Те си представят как би изглеждала като майка с детето си на ръце.

Хосе Мигел е изписан. Той моли Росалинда да го заведе на гробището, за да се сбогува с Аймар. Там се среща с Николас.