Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

127 серия

Давид предлага на Сиренита да станат годеници по много романтичен начин!

С помощта на Росалинда, Хосе Мигел отива на гроба на Аймар. Там той се сбогува с нея и я моли за прошка, че не е успял да я спаси. Николас го заварва там и разбира, че е сляп. Най-накрая двамата прекратяват своето съперничество, тъй като ги обединява една и съща болка.

Емилио предлага на Валерия (Сиренита) да заминат отново за Европа, за да се разсее малко. Тя го моли за време, за да помисли за предложението му.

Хосе Мигел се отчайва след като се блъска в едно кресло. Росалинда се опитва да го обнадежди и споменава за лекар, който може да му помогне. Хосе Мигел иска само да умре. Това притеснява майка му.

След разговора с Емилио, Сиренита се отправя към дома. Тя попада на любовни послания и следва стрелките, които я отвеждат до една беседка, в която я очаква Давид. Той я моли да му стане годеница, уверявайки я в своята голяма любов.

Николас не спира да страда от загубата на Аймар. Той постоянно слуша записа на гласа на Аймар. Победен от болката, той припада.

Сиренита припомня на Давид деня, в който го е видяла за първи път. Тя му признава, че от онзи момент се е влюбила в него. Той й отговаря с едно „Обичам те" и с целувка. Сиренита приема предложението му да бъдат годеници.

Карина опитва да се свържи с Николас, за да му изкаже своите съболезнования за смъртта на Аймар. Тъй като той не отговаря, Маура споделя с Луиса, че иска той да умре, за да може да задържи родителските права над Леонардито и да остави за себе си имението „Рай".

Развълнува от съгласието на Сиренита да бъдат годеници, Давид й признава, че много би искал да живеят заедно. Той й прави предложение за брак. Тя го моли да се възползват от дълъг годеж, за да могат да се опознаят по-добре.

Елисео и Давид са решени да помогнат на Мария Тереса. Те решават да я вкарат в клиника за лечение на алкохолизма й. Николас е много изненадан от тяхното решение, докато Луиса не скрива своето удовлетворение.