Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

143 серия

Хосе Мигел настоява, че Аймар е жива!

Пенелопе казва на Николас, че той трябва да бъде много внимателен с майка й (Патси), тъй като, както изглежда, тя има специален интерес към него. Николас я пита дали това я притеснява. Тя не може да мълчи повече и му признава, че се е влюбила в него. Двамата се целуват.

Хосе Мигел се засича с Аймар. Моли я да не си тръгва. Тя остава за момент, но не си спомня нищо. Той й казва, че тя е негова съпруга и е разплаква от отчаяние, защото не може да я види. Тя се изплашва и си тръгва.

Пенелопе моли Николас за извинение за това, че го е целунала. Той й отговаря, че не трябва да се безпокои и й благодари, че е искрена. И той е искрен с нея - не може да отвърне на чувствата й.

Бриса се опитва да утеши Хосе Мигел след срещата му с Аймар. Казва, че много я боли да го вижда така. Йоланда разбира, че тя се е влюбила в племенника й. Хосе Мигел моли Йоланда да се свържи с Николас, за да се видят. Когато той пристига, Хосе Мигел му казва, че е бил с Аймар и го моли да му повярва. Николас е поразен. По-късно, той отива да търси Аймар и пристига в колибата на Мелва, където той пита за Caracol.

Лисандро предлага на Селина да станат годеници. Тя има съмнения дали да приеме, тъй като не иска отново да бъде наранена. Освен това, тя смята, че баща му няма да приеме връзката им. Накрая все пак приема предложението му. Лисандро обещава да защити връзката им и смята да говори с Елисео и Лусио.

Мелва отрича Caracol да е Аймар. Казва на Николас, че тя е нейна дъщеря и че учи в Халапа. Когато Аймар чува гласа му, изпитва нещо необяснимо.

Маура е много притеснена, защото някой я наблюдава, докато се къпе. Тя открива Вълчицата да прави упражнения и се опитва да я удуши. Каймана я защитава, тъй като тя е била при душовете. Маура я удря и двете започват да се бият.

В това време, Луиса страда, защото е гладна и няма никакви пари. Тя сяда в една сладкарница и си поръчва торта. След това се преструва, че са я обрали, но сервитьорът не й вярва. Той настоява тя да му плати или ще извика полиция. Малко по-късно, Лусио я вижда и й плаща сметката.

Давид и Николас отиват в затвора при един от убийците на родителите на Карина, тъй като искат да разберат дали Луиса е имала нещо общо с убийството. Мъжът, който се казва Серхио, им казва, че е извършил престъплението по заповед на Роке Дуран.