Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

145 серия

Маура научава, че Аймар е жива и чака дете!

Аймар се разстройва, когато си спомня за сватбата на Николас и Маура. Но тя не може да си спомни кой е нейния съпруг.

В това време, Йоланда е много доволна след като научава, че Аймар е жива. Хосе Мигел моли леля си да запази тази новина в тайна.

Елисео и Мария Тереса разговарят за сватбата си. Давид влиза и ги заварва да се целуват. Малко по-късно пристига Лисандро със Селина, за да съобщи за връзката си с девойката.

На Луиса много й липсва Леонардито. Тя рискува и влиза в имението „Рай", за да види малкия. Тя се сблъсква с Аймар, която е в напреднала бременност.

Елисео не приема много добре новината и кара Селина да се чувства зле. Лисандро я защитава. Давид също се изправя срещу баща си и защитава брат си. Мария Тереса се включва в дискусията.

Отец Аугусто търси Николас, за да му каже какво е видяла Доня Кета. Той отива да търси Хосе Мигел, който смята, че става дума за жена, която много прилича на Аймар.

В това време, Карина търси Елисео, за да говори с него по делови въпроси. Той се съмнява в почтеността на чичо й Исаак. Той, от своя страна, се извинява за своята позиция. Малко по-късно разказва на Патси и тя му предлага да му помогне да убеди Елисео да построи яхт-клуба.

Луиса посещава Маура в затвора и веднага й разказва, че Аймар е жива. Тя се ядосва от новината и й нарежда да разследва къде е и да я убие заедно с детето й.

Хосе Мигел посещава Аймар. Той й открадва една целувка, след което се извинява. Тя го пита дали са били щастливи преди инцидента. Той й казва, че той е бил много влюбен в нея и винаги е бил, но не отговаря на нейния въпрос, за това Аймар го повтаря.