Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

146 серия

Луиса съобщава на Маура за предстоящата сватба между Давид и Карина!

Николас, Давид и Карина обвиняват Луиса за това, че е била в имението „Рай" и за смъртта на семейство Росемберг. Тя отрича всичко и им предлага да им разкаже как се е случило всичко, ако те й дадат информация за Аймар.

Аймар обяснява на Хосе Мигел защо задава своя въпрос (дали са били щастливи заедно). Тя му признава, че не го усеща като свой мъж, тъй като не изпитва никакви чувства към него. Аймар признава на Мелва, че според нея е имала връзка с Николас Браво и за това изпитва такава болка от мисълта, че той е женен.

Николас търси Пенелопе. Той я моли да му даде възможност. Той иска да станат гаджета. Тя се развълнува и извънредно щастлива приема предложението му.

Луиса е изненадана, че Николас и другите не знаят, че тя е жива. Тя посещава Маура, за да й разкаже всичко. Тя настоява да убие Аймар педи да роди детето си. Луиса отказва.

Елисео търси Лусио, за да го помоли да оставят децата им да вземат сами решение дали да бъдат заедно. В това време, Селина се готви да напусне имението „Рай". Лисандро й попречва.

Николас пристига в имението „Рай" в компанията на Пенелопе. Малко по-късно, в присъствието на Патси, Мария Тереса, Давид и Карина обявява тяхната връзка. Тази новина не се харесва на майката на Пенелопе.

Аймар вижда снимка на Косумел в едно списание. Тя си спомня някои неща, свързани с това място. Тя споделя с Мелва, че си спомня някои неща и най-вече, че си спомня за капитан Солис. Госпожата излиза на разходка с Аймар, която от далеч вижда Николас с Пенелопе. Тя се изненадва, защото усеща, че е влюбена в него.

Давид признава на баща си, че не иска да продължава с работата си в имението. Той му казва, че е купил игралния дом от Борел. В началото Елисео е против, но накрая приема неговото решение, тъй като той иска да даде нещо на бъдещата си съпруга.

Докато Луиса работи в заведението на Лисеска, тя прочита в един вестник за предстоящата сватба между Давид и Карина. Тя веднага занася вестника на Маура, която излиза извън контрол, осъзнавайки че е изгубила голямата си любов.