Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

147 серия

Николас признава на Давид, че никога няма да може да забрави Аймар!

Маура не може да понесе мисълта, че Давид ще се ожени за Сиренита и моли Луиса да попречи на тази сватба, защото Давид е единствения мъж, когото е обичала някога и който я е накарал да се чувства истинска жена.

Патси разговаря с Пенелопе за Николас. Тя се опива да й говори лошо за него и настоява, че той не може да забрави Аймар и едва ли някога ще се влюби в нея.

Всичко за сватбата между Давид и Карина е готово. Елисео и Мария Тереса са на път да потвърдят своите обети, когато пред олтара се появява Марта и казва на Давид, че тя се е върнала, за да го запознае със детето му.

Хосе Мигел отива в дома на Мелва, за да даде изследванията за бременността на Аймар. Предлага да я закара в болница. Тя се противопоставя и предпочита знахарката да се погрижи за нея.

Марта и Давид разговарят, за да изяснят нещата. Тя му казва, че е искала само той да се запознае с детето си, но не смята да изисква нищо от него. Давид й заявява, че не смята да се отказва от детето си и че смята да се погрижи за него. Той се извинява и уточнява, че искрено обича Карина.

Николас разговаря с Давид и му признава, че никой не може да заеме мястото на Аймар в сърцето му. Той не забелязва, че Пенелопе слуша разговора им. За това тя решава да сложи край на връзката им.

Пенелопе съобщава решението си на Николас. Той я търси, защото усеща, че изпитва нещо към нея. Когато я открива, той й казва, че е способен да се влюби в нея и я целува.

Николас посещава Хосе Мигел в ранчото му и разказва какво се е случило на сватбата на Давид. В това Аймар е на път да роди. Росалинда я вижда и припада.