Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

149 серия

Аймар иска да съобщи на Николас, че има дете от него, но го вижда да се целува с Пенелопе!

Хосе Мигел решава да жертва своята любов и моли Аймар да потърси Николас, за да му каже, че детето е негово. Тя не знае как да реагира, но се развълнува от неговите думи и от мисълта, че може да бъде щастлива с голямата си любов.

Маура не спира да мисли за Давид и да проклина Марта за това, че го е дарила с дете. Тя иска Луиса да се отърве от детето. От своя страна, Луиса не се осмелява да убие беззащитно дете.

Давид се изпълва с отчаяние и мъка, тъй като в един ден изгубва Карина и детето си, за което тъкмо е научил. Николас се опитва да го успокои, но не успява да го постигне, а Марта усеща, че умира от тревога по сина, за когото не знае нищо.

Карина от своя страна също се чувства тъжна и е заедно с Емилио, който не пропуска възможността да я целуне, когато се сбогуват. Тя е малко изненадана и го моли да не прави това повече, защото ще му стане навик.

На следващия ден, Аймар разговаря с Хосе Мигел и му казва, че въпреки че той е бил много добър с нея, единственият мъж, когото обича, е Николас. Той я моли да го потърси, за да му каже, че тя не е мъртва и че двамата имат дете. Когато Аймар пристига в имението „Рай", тя се разстройва, защото вижда Николас да се целува с Пенелопе. За това тя решава да остане с Хосе Мигел. Хосе Мигел и Росалинда много се привързват към детето. Аймар им е много благодарна за това. Заедно решават да кръстят детето Ернан Николас.

От своя страна, много отчаян Николас търси Маура, за да я попита за мащехата й, тъй като е убеден, че тя държи племенника му. Тя отрича да има нещо общо с изчезването на детето.