Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

150 серия

Аймар разказва на Николас как се е спасила след инцидента!

Николас вижда как пристига Луиса за изненада на Маура, която малко по-рано е отрича да знае къде се намира мащехата й. Много разтревожен, той иска тя да го заведе до дома й, за да се увери, че не държи племенника му.

Хосе Мигел се уговаря с Аймар да поговори с Николас, за да разбере той, че тя е жива и че е родила дете от него. Когато пристига в имението „Рай", Елисео му разказва за изчезването на внука си. Като вижда, че моментът не е подходящ, решава да изчака, докато детето на Давид не се появи, за да им съобщи.

Луиса завежда Николас в бара на Лисеска, където той не намира племенника си. След това продължава с издирването и на полето среща знахаря, при когото е племенника му, но той отрича да знае нещо за детето.

Маура научава за смяна на директора на затвора. Каймана й предлага приятелството си и я предупреждава, че Гастон, новият директор, много ще й хареса.

Мелва търси Карина в ранчото „Бистри води". Там среща Аймар и се изненадва. Тя се разплаква. Тя я моли да запази тайната й, докато Хосе Мигел не съобщи новината на празника.

Николас има усещането, че знахарят го е излъгал, тъй като е станал нервен, когато го е попитал за племенника си. За това той решава да се върне, за да го разпита отново. Въпреки че той отново отрича, плачът на детето го издава.

Два дни след откриването на детето на Давид, Хосе Мигел се подготвя за посещение в дома на семейство Браво. Той смята да съобщи пред всички, че Аймар е жива. Всички са много изненадани, но радостни от новината.

Патси се възползва от възможността, за да притеснява Пенелопе, настоявайки че сега Николас отново ще се събере с голямата си любов.

От друга страна, Аймар разказва как се е спасила при катастрофата. Николас я упреква, че е родила син от Хосе Мигел. Тя се кани да му каже, че това не е вярно, но е прекъсната от Йоланда.