Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

158 серия

Николас предлага на Маура пари, за да остави сина им при него!

Пенелопе се кара с Патси, тъй като й е много странно това, че майка й е останала много спокойна, когато Маура се е появил. Тя, също като Давид, подозира, че Патси е знаела, че Маура ще излезе от затвора.

Маура и Луиса се връщат в бара на Лисеска, за да отпразнуват успеха на първата част от своето отмъщение. Там те се срещат с Исаак и тя се възползва от възможността, за да кокетничи с него.

Марта решава да напусне имението заедно с Елисео Давид, тъй като не издържа повече на изневерите на Давид. Елисео се намесва, когато чува викове. Марта се успокоява след като чува Давид да я моли за прошка.

След като е пил, Хосе Мигел влиза в стаята на Аймар, за да я помоли да прекарат нощта заедно. Тя отказва, защото въпреки времето, което са прекарали заедно, тя не го обича. Хосе Мигел се опитва да я целуне насила. Виковете на Аймар привличат вниманието на Йоланда, която влиза, за да я защити.

На следващия ден, Николас търси Маура, за да й предложи пари като в замяна иска тя да остави Леонардито с него и да не ги притеснява повече. Тя иска имението и му показва документи, според които тя е получила попечителството над детето.

Хосе Мигел съжалява за това, което е опитал да направи с Аймар. Той я моли за прошка на колене. Повтаря й многократно, че я обича и обещава никога повече да не я наранява. Тя му дава нов шанс.

Аймар пристига в имението „Рай", за да работи. На входа я очаква Маура, която я напада, обвинявайки я за болката, която й е причинила. Малко след това се появяват Николас и Лисандро и ги разделят.