Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

162 серия

Аймар иска развод от Хосе Мигел!

Марта и Николас са извикани от учителката след сбиването на децата.

Аймар се връща в ранчото с Ернан. Синът й разказва какво се е случило в училище. Детето настоява да научи истината. Разговорът им е прекъснат от пристигането на Николас. Аймар признава на Ернан, че Николас е неговия баща.

Карина посещава имението „Рай". Елисео и Мария Тереса използват възможността, за да я поканят на вечерята, която подготвят за Ернан. Марта чува това. Тя е против, тъй като не иска Сиренита близо до съпруга й, защото е наясно, че той продължава да я обича.

Ернан се хвърля в прегръдките на Хосе Мигел, след като не може да приеме, че Николас е неговия баща. Аймар го моли да й позволи да поговори със сина си.

Давид търси Лисеска, за да се опита да забрави Карина с нея. Той й се отдава. След това тя му казва, че Маура я е упрекнала за това, че е била с него.

По-късно, Аймар търси Хосе Мигел и Ернан, но един от работниците й казва, че ги е закарал на летището. Тя страда. Николас пристига отново, за да се опита да говори със сина си. Росалинда споделя с Аймар къде може да е сина й.

Николас се връща в имението „Рай". Когато той влиза, баща му го пита къде е внука му. В този момент той припада. Мария Тереса страда като вижда в колко тежко състояние е мъжа й. Децата им се обаждат в Бърза помощ.

Росалинда завежда Аймар в Мексико, където преди са живели с Хосе Мигел. Когато пристигат, те виждат Ернан да играе с баща си. Когато вижда майка си, той побягва към нея, но не забелязва една кола. Хосе Мигел спасява малкия, след което става ясно, че той си е върнал зрението.

На следващия ден, те се връщат в Коатепек. Аймар не може да прости на Хосе Мигел за това, че я е лъгал. Отчаян, че не е успял да получи прошката й, той се опитва да я удари, но тя го спира и го моли за развод.

Елисео разбира, че е заразен с бактерията, която е заразила и водата в имението. Той вярва, че няма да живее дълго. Той иска да признае на Аймар, че той е виновен за смъртта на баща й.