Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

164 серия

Д-р Гийен информира всички, че Елисео ще се възстанови благодарение на Аймар!

Николас опитва да се приближи до сина си Ернан, но той се държи грубо. Въпреки това, Николас настоява да му даде подаръка - една играчка. Тогава детето променя поведението си спрямо него и го прегръща. Хосе Мигел отваря вратата на стаята и разбира, че синът му е приел Николас.

Маура посещава Елисео в болницата. С подигравателен той, тя му разказва как си е играла със синовете му. Това изявление влошава здравословното състояние на Елисео.

Патси посещава Пенелопе в кабинета й. Съобщава й, че не може да има деца, тъй като е стерилна. За това е невъзможно да бъде бременна. Освен това й съобщава, че Аймар е оставила Хосе Мигел и Николас е свободен да се събере с любимата си.

Д-р Гийен се обажда на Николас и му съобщава, че баща му се е влошил и има голяма вероятност да умре.

Карина отива в яхт-клуба, за да посети Исаак. Когато влиза в кабинета, тя го заварва да се целува с Маура. Той се дразни, а тя цинично се сбогува.

Ботел излиза от затвора и се заклева да си отмъсти на Маура.

Хосе Мигел отива в имението „Рай", за да вземе Ернансито. Когато иска да го отведе, детето му казва, че иска да остане. Той се изнервя и му се развиква.

Пенелопе потвърждава пред Николас, че той отново ще стане баща. Той е изненадан.

Д-р Гийен съобщава, че Елисео ще се възстанови, благодарение на Аймар, която е намерила лек за състоянието му.

След няколко дни в имението „Рай", Аймар съобщава на Елисео, че водата в имението вече не е замърсена.

Исаак сваля маската на Патси пред всички, показвайки един дневник, в който е записана измамата й. Тъй като няма друг избор, тя признава всичко, но преди да си тръгне съобщава, че Пенелопе не е бременна.