Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

166 серия

Аймар се появява на време, за да спаси Маура от Ботел!

Николас моли Пенелопе да остане при него и да продължи да бъде милата майка за Леонардито. Тя приема и му благодари за това, че й позволява да се чувства като истинска майка за сина му.

Карина се чувства много разочарована от Давид и за това е готова да се сгоди с Емилио, който й подарява годежен пръстен в присъствието на капитан Солис и чичо й Исаак. Малко по-късно, един мъж прекъсва вечерята и признава на Сиренита, че има интимна връзка с годеника.

Николас разбира, че Луиса е направила подаръци на сина му. Той я търси, за да я упрекне и да я предупреди да не се приближава до малкия, или ще престане да им дава пари. Маура го предупреждава, че ако направи това, ще му отнеме попечителството.

Емилио опитва да се изясни с Карина в присъствието на мъжа, който е пристигнал. Тя го съветва да потърси другаде щастието си и да не я търси никога повече.

Лисандро и Селина сбъдват мечтата си да станат съпрузи. Те организират проста церемония и в компанията на най-близките си, които им пожелават щастие.

Патси, отчаяна, че е задържана от полицията, търси Пенелопе, за да й помогне. Но разбира, че дъщеря й не може да направи нищо за нея.

Маура дава нареждания на Акилино за превземането на имението „Рай". Те са изненадани от Ботел, който е решен да ги убие. Той ранява с пистолета си Акилино. Маура, за да спаси кожата си, му напомня за страстните моменти, които са споделили заедно. Той пада в капана й и тя го удря.

Пенелопе страда много, когато чува Николас да споделя с майка си, че единствената жена, която обича, е Аймар. Въпреки това, тя му заявява, че е готова да се бори за него. Той я моли за прошка заради това, че я е накарал да страда.

Аймар се появява точно в момента, в който Ботел се опитва да удуши Маура. Въпреки че се двоуми за кратко, все пак решава да помогне на врага си. Тя взема пистолета и заплашва Ботел, нареждайки му да пусне Маура. Маура вместо да й благодари, я обвинява, че е страдала заради нея.

По-късно, Аймар разказва за случилото се на Елисео и Мария Тереса, които много се притесняват. Той се възползва от възможността, за да признае на Аймар, че е отговорен за смъртта на баща й.