Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

167 серия

Елисео моли Мария Тереса да извика нотариус, за да промени завещанието си, преди да му се случи нещо!

Аймар изслушва признанието на Елисео с много болка и го упреква за това, че не е казал истината по-рано. Той й предлага да се обади в полицията и да го предаде, предполагайки че я е разочаровал. Тя не може да го предаде, но също така не може да му прости.

Давид търси Карина, за да й предложи утешение след като е научил какво й е причинил Емилио. Тя не иска да го вижда. Той й заявява, че няма да може да го изгони от сърцето си и я целува.

Маура търси Давид в имението „Рай". Тя среща Марта, с която разговарят. Маура не пропуска възможността да й разкаже за облога, който са сключили преди няколко дни.

Ернансито иска да играе с Хосе Мигел и му предлага да рисуват. Хосе Мигел се притеснява, когато малкият споменава, че не е виновен за това, че има двама бащи. Росалинда се разстройва от това и припада отново.

Елисео моли Мария Тереса да извика нотариуса, за да промени завещанието си, преди да му се случи нещо.

По-късно, Маура отново търси Давид, но този път го заварва да се целува с Лисеска. Те започват да се карат. Той й заявява, че единственото, което изпитва към нея, е отвращение.

Аймар разбира за кризата на Росалинда и че е настанена в болница. Тя отива да я види как е. Когато Хосе Мигел я вижда, той я изгонва. Малко след това Пенелопе заварва Николас да прегръща Аймар и ги упреква. Положението се усложнява, когато Хосе Мигел вижда съперника си и го обвинява за всичко, което му се случва.

Маура е разстроена от презрението на Давид. Тя признава на Луиса, че е обсебена от него и че е готова на всичко, за да бъде отново с него.

Хосе Мигел обижда Аймар, питайки я дали е станала любовница на Николас. Той не издържа повече и го удря. Двамата се сбиват. Изплашената Пенелопе извиква охраната.