Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

172 серия

Николас моли Маура да поговорят за имението!

Подкрепена от Алберти и Луиса, Маура пристига като собственица на имението „Рай", за да изгони и унижи семейството. Николас като адвокат моли за документите за собственост, за да могат да си отидат. Малко по-късно се появява Давид със сина си и докато разговаря с Маура, полицията го задържа в присъствието на Елисео Давид и Сиренита. След това Мария Тереса моли Николас да попречи да отведат брат му, но това е невъзможно, тъй като имат заповед за задържане.

В това време, Маура търси Хосе Мигел, за да отпразнуват победата си. Възползва се от възможността, за да му предложи брак, тъй като така ще бъдат по-силни и ще могат да си отмъстят на семейство Браво. Аймар посещава Хосе Мигел. Когато влиза, тя чува предложението на Маура и се опитва да го вразуми, за да не помага на врага им, но той решава да се ожени за нея.

Маура влиза в стаята на Елисео, за да му съобщи, че големият му син се намира в затвора, обвинен в убийството на Марта, въпреки че си признава, че тя я е убила.

Омразата и желанието на Хосе Мигел да си отмъсти на Аймар нарастват, когато тя му казва, че няма да му позволи да се среща с Ернан, докато е на страната на Маура.

Карина посещава Давид в затвора, за да го подкрепи. Тя му казва, че тя знае, че той не е способен да убие никого. Той й благодари за това, че не го е изоставила.

Луиса влиза в кабинета на Елисео в търсене на пари. Между вещите, тя открива една бележка, на която е написан кода за касата. За щастие, Николас влиза преди тя успее да я отвори.

На следващия ден, Николас моли Маура да излязат, за да поговорят по делата на имението. Завежда я в изоставена колиба, където се опитва да я убие, тъй като му е писало от нейната злоба. Тя опитва да се освободи, но не успява.