Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

173 серия

Семейство Браво е изненадано, когато съдията обявява Маура за законна собственица на имението „Рай"!

Николас е готов да се избави от Маура и се опитва да я удуши, докато тя не изпада в безсъзнание. За щастие, Аймар пристига и не позволява на Николас да изцапа ръцете си с кръв.

Д-р Гилен съобщава на Лисандро и Селина, че притесненията й от последните дни се дължат на болест, Лупус, която е неизлечима. Когато Кармела и Лусио научават, те много се разстройват. Лисандро не губи надежда и вярва, че ще открият някакво лечение.

Пенелопе посещава Леонардито. Когато разбира, че Дуран ще се настанят в имението „Рай", моли Мария Тереса да говори с Николас да й позволи да отведе малкия в дома си за негова безопасност.

Съдията, който отговаря за случая на Давид, предава на Николас решението. По-късно Мария Тереса благодари на сина си за това, че е изпълнил обещанието, тъй като поради липса на доказателства, Давид е освободен.

Давид се чувства много благодарен на брат си и обещава да закрие игралния дом. Мария Тереса го моли да посети баща си. Когато се изправя срещу него, той се разплаква, тъй като се чувства виновен за състоянието му.

Докато децата играят, Маура се приближава до Елисео Давид с намерението да го заговори и да стане негова приятелка, след което да го настрои срещу Карина и Давид.

Елисео е много притеснен, мислейки че двете Дуран унижават всички от семейство Браво, след като е подписал документите.

Всички от семейство Браво са изненадани, когато съдията излиза с решение, че документите са законни и дава на Маура всички права като собственица на имението „Рай" и на част от яхт-клуба. Луиса и Алберти са удовлетворени от резултатите.