Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

177 серия

Пенелопе се обажда в полицията, за да попречи на Николас да замине с Леонардито и Аймар!

Николас и Аймар са подкрепени от близките си за плана им да избягат, за да попречат Леонардито да остане с Маура. Капитан Солис им помага, за да не заподозре никой, че отиват на летището.

Маура в компанията на Монрой пристига в дома на Аймар, за да отведе сина си. След като вижда, че няма никого, тя настоява Монрой да направи всичко възможно, за да ги открие.

Аймар пристига на летището и купува билети. Малко след това пристига капитан Солис с Ернансито. Леонардито моли Аймар да му позволи да се сбогува с Пенелопе. Тя се съгласява и те й се обаждат. По-късно, докато Аймар чака Николас, пристига Пенелопе, за да я упрекне, че иска да отведе сина й. Аймар се опитва да й обясни, че желанието й е не да разделя детето от нея, а от Маура Дуран. След това пристига Николас и се опитва да я вразуми. Огорчена, Пенелопе признава, че от ревност се е обадила в полицията. Аймар предлага да тръгнат с кола, за да избягат от полицията. Те не успяват да направят това, тъй като се появяват Монрой и Маура. Те ги спират и настояват да върнат детето на майката. Пенелопе съжалява, че от ревност е изгубила Леонардито.

Маура отвежда Леонардито в имението „Рай". Там тя се държи зле с него, тъй като той й напомня, че Леонардо я е изнасилил. Луиса защитава детето, а Маура й обяснява, че единственото дете, което има значение за нея, е детето на Давид.

На следващия ден, Аймар придружава Николас до имението „Рай". Маура ги вижда и ги гони, но Макарио се намесва и й съобщава, че работниците подготвят стачка. Николас разговарят с тях, за да им попречи да си тръгнат. Но всичко е напразно, защото те не искат да работят за Маура Дуран. Пенелопе също отива в имението, за да помоли Маура да се види с Леонардито. Тя я унижава, настоявайки да падне на колене пред нея. Въпреки че Пенелопе го прави, Маура не й позволява да види сина й.

Алберти показва на Карина документ, според който Аймар няма право да вижда сина си, тъй като Хосе Мигел е получил попечителството над детето.