Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

181 серия

Маура предава на Давид всички документи, свързани с имението „Рай"!

След предложението на Давид, Маура го моли за време, за да реши дали да му даде имението, докато той настоява двамата да избягат, за да се насладят на любовта си.

Николас и Аймар са обнадеждени от възстановяването на Елисео. Тя му разказва легендата, която майка й често й е разказвала. Тя смята, че може би Черната перла не им позволява да бъдат щастливи. Николас й предлага да я открият и да я върнат на мястото й.

Маура съобщава на Луиса своя план да прехвърли имението „Рай" на името на Давид, за да се убеди дали това е или не е капан. Мащехата й е категорично против и в резултат на това, нейната съюзница я изгонва от имението и живота си.

Николас се изненадва, когато Маура му казва, че от любов тя е прехвърлила имението на името на Давид и ще му върне сина. Николас не може да повярва, че брат му се е обединил с врага им, но тя е убедена, че много скоро ще може да се омъжи за любимия си.

Давид моли Карина да го подкрепи в плана му. Тя е развълнувана и малко ревнува, представяйки си ги заедно. Въпреки това, тя предлага пълната си подкрепа, за да унищожат окончателно техния враг.

В това време, Маура моли Акилино да убие Аймар и да съобщи на Леонардито, че се връща при баща си. Като чува това, Луиса замисля да избяга далеч с детето, за да избегне това.

Акилино се захваща да изпълни заповедите на Маура. Той се опитва да блъсне Аймар, но тя реагира на време и излиза от пътя.

Маура заварва Луиса, докато се опитва да избяга с детето. След като успява да я спре, тя открива и боновете, които Луиса е откраднала от Елисео. Тя я обвинява за предателството й. Леонардито избягва изплашен, докато Луиса се защитава.

Хосе Мигел открива Леонардито и веднага го завежда при Николас, оставяйки Луиса разочарована от загубата на детето, което толкова обича.

Маура предава на Давид документите, с които му връща имението „Рай". Той й казва, че това не е достатъчно, за да се насладят на любовта си. Той я моли да признае всичките престъпления, които е извършила. Тя признава, че е убила Марта.