Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

183 серия

Маура използва Черната Перла, за да елиминира Давид и с помощта на Акилино да отвлече Карина!

Маура не може да попречи на Акилино да я направи своя. Въпреки това, тя смята да продължи да го използва като съучастник, тъй като не се доверява повече на Луиса.

Хосе Мигел се сбогува с Ернансито и го моли да приеме и да отвърне на любовта на Николас.

Давид моли брат си и Аймар да му помогнат да организира най-хубавата сватба за Карина. Те с удоволствие се съгласяват и след няколко дни те могат да осъществят мечтата си да станат съпрузи.

Луиса не може повече да издържа на живота, който води и се свързва с Алберти, за да го помоли за помощ. За неин лош късмет, Маура е с него, когато получава едно обаждане.

Маура се обажда на Луиса, за да я помоли да й помогне да убие Карина, тъй като не може да допусне тя да се омъжи за Давид. След като мащехата й отказва, Маура й казва, че ще се справи сама и я предупреждава, че следващата ще е тя. По-късно, с помощта на Акилино, Маура изравя дупка специално за Карина. Там намира Черната Перла. Тя е убедена, че може да й помогне да изпълни плана си.

На следващия ден, Маура използва Черната Перла, за да отвлече вниманието на Давид и с помощта на Акилино го оставя в безсъзнание. Те отвеждат Карина до мястото, където са изкопали ямата, решени да я убият.

Алберти отива в имението „Рай", за да съобщи на Николас за плановете на Маура, но Лусио и Кармела не му позволяват да влезе.

Карина се възползва от момента, в който Акилино и Маура се карат, за да се опита да избяга, но се спъва и пада в ямата. Това им дава идеята да я заровят жива.