Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

185 (последна) серия

Николас предлага брак на Аймар и тя приема предложението му!

Маура е атакува от пчели. Николас иска да й помогне, докато тя все още може да се движи. Когато Давид я вижда, той остава много впечатлен, тъй като тя е цялата в мехури.

В болницата, Маура моли да види Леонардито. Когато детето влиза при нея, тя му казва, че го ненавижда. Детето е много разстроено и й казва, че въпреки всичко я обича, защото тя е неговата майка. След като го целува, Маура умира.

Няколко дни по-късно, Аймар, Николас, Давид, Карина и децата им пристигат в Косумел и се наслаждават на почивката си. В това време, Николас подготвя най-хубавата сватба за своята любима, но тайно от нея.

Лисандро смята да продължи бизнеса на майка си в компанията на своето ново семейство, тъй като в имението „Рай" скоро ще се появи нов Браво.

Аймар и Николас връщат Черната Перла на дъното на морето, за да сложат край на проклятието и да могат да бъдат щастливи. Докато са под водата, Николас поднася на Аймар годежен пръстен и я моли да се омъжи за нея.

Докато Аймар е много щастлива, пред нея се появява образа на Маура Дуран, която иска да разруши сватбата й. Карина влиза в стаята й и успокоява сестра си, казвайки й че тази жена не може да им вреди повече, тъй като е мъртва.

По-късно, гордият капитан Солис предава от името на Анали и Ернан дъщеря им Аймар на влюбения Николас, който я очаква при олтара. Отец Аугусто провежда сватбената церемония, а свидетели на тяхното щастие са всичките им любими хора.

Благодарения не Исаак, капитан Солис решава, че трябва да си даде един шанс да бъде щастлив. Той предлага на Кета да му стане годеница. Аймар много се радва на тази новина.

Елисео вдига тост с гордост, че най-накрая има семейството, за което се е борил толкова години. Освен това, той може да сподели всичко с любовта на живота си, Мария Тереса.

Аймар и Николас влизат в морето с дрехите и се наслаждават на щастието си. От там, те благодарят на всички присъстващи за това, че са били с тях, за да споделят щастието им и се целуват.

Край!