Ние сме семейство Кармона (Somos los Carmona)

Алтернативно име: Somos los Carmona – del campo a la media casona
Производство: 2013 г.
Компания: TVN
Държава: Чили
Режисьор:
Сценарист:

Рейтинг:

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Заснет е римейк - мексиканската теленовела „Amores con trampa“ (2015 г.)