Заложница на съдбата (Acorralada)

Болка, разруха и нещастие бележат живота на три жени, жертви на едно семейство - известно, но безчувствено, което ги разделя и осъжда на нещастие.

Федора е разбита, след загубата на двете си деца и влиза в затвора по вина на семейство Ирасабал. Сега, няколко години по-късно и след като е излежала присъдата си, единственото, което таи в сърцето си е желание за отмъщение.

Докато Федора е в затвора, Диана и Габи растат с убеждението, че майка им е мъртва. По стечение на обстоятелствата, едната се влюбва в Давид, член на клана Ирасабал. Чужди на болката, която това семейство е предизвикало в живота й, те планират общото си бъдеще и са готови да се противопоставят на съдбата, която явно иска да ги раздели.

Федора излиза от затвора и се опитва да си върне дъщерите. За това, тя започва да работи в нощен бар под името „La Gaviota“ (Чайка) и става приятелка с Габи, докато Диана, без да знае това, все повече се сближава със семейството, което е разбило нейното собствено.

Три жени, които са готови да обърнат късмета си и семейство, изпълнено с толкова злоба, за да предизвика омраза.

Персонажите:

“La Gaviota” (Чайка)

Истинското й е Федора. Тя сменя името си, след като излиза от затвора, където е лежала 20 години за престъпление, което не е извършила. Връщайки си свободата, тя отново среща приятеля си Пако, който й дава работа в своя бар, където тя се представя с името „La Gaviota“. Най-големият й враг е Октавия Ирасабал, майката на Максимилиано, която я е натопила и й е взела всичко. Съвсем случайно тя се запознава с дъщерите си, Диана и Габи, но кръвта проговаря и без да знае това, ги защитава.

Диана Сориано

Дъщеря на Федора, която тъкмо е завършила медицинско училище като медицинска сестра. Тя започва работа в дома на Ирасабал и се грижи за Доня Санта. Там тя се запознава с Максимилиано, най-големият син на семейството, към когото изпитва силно привличане, но се омъжва за Диего, вечно влюбен в нея приятел от квартала, с когото няма щастлив брак.

Максимилиано Ирасабал

Един от наследниците на семейство Ирасабал, който не подозира за вредата, която родителите му са причинили на Федора и дъщерите й. Максимилиано смята, че Марфил, съпругата, му е мъртва и по тази причина взема решение да започне сантиментална връзка с Диана. Но голямата тайна излиза наяве: съпругата му е жива и се появява отново, след като е преживяла дълъг период във вегетиращо състояние, скрита в една от стаите на имението им.

Източник: www.canalcaracol.com