Някой, който ме обича (Alguien que me quiera)

Росио и Родолфо не се познават. Започват деня си разделени от стотици километри, но го завършват заедно, криейки се на едно място, където ще преживеят цялата си любовна история: Пазар на южната общност.

Росио тъкмо е избягала от тираничния си съпруг – Гастон, след като вече не може да издържа тежкото си положение в този брак. Тя отива в столицата, за да търси убежище и се скрива в дома на братовчедка си Пина – собственица на пекарна на пазара.

Родолфо е затворен от две години за престъпление, което не е извършил и за което е поел вината на Мауро Вега – син на собственика на по-голяма част от помещенията на пазара. Той получава изненадващата новина, че съдията е решил да го освободи условно и за това трябва да напусне затвора незабавно. Родолфо излиза, твърдо решен да започне отначало от мястото, където е започнал баща му: продавайки кафе на улицата.

Нищо не може да направи неговия шурей Арамндо – собственик на хранителен магазин на пазара, за да го убеди да работи заедно с него, както го прави Бианка, голямата дъщеря на Родолфо, която заедно със сестра си Лола живее в дома на Армандо откакто са го вкарали в затвора.

Армандо е „вуйчото-ерген“, който поддържа близко приятелство със зет си. Влюбен цял живот в Палома – собственица на склад на пазара, той не е събрал смелостта, за да разкрие чувствата си и излива своята любов в писма, които така и не изпраща.

Палома е останала вдовица преди две години. Но не се предава: черпи сили от всякъде, за да не се предава на мъката. Синът й Тео крие мъката си. Палома прекарва дните си на пазара заедно с най-добрата си приятелка Малвина – собственица на рибния магазин, жена със силен характер въпреки тежкия живот, който води. Изоставена от любимия си, тя е родила сама дъщеря си Пепа, която има умствени проблеми. Малвина се отдава на работата си без да зарязва задълженията си на майка.

Изненадващата свобода на Родолфо предизвиква суматоха: Катя, собственица на магазина за деликатеси, винаги е чакала Родолфо. Сега тя смята, че нищо не може да ги раздели.

Тихият и спокоен живот на пазара започва да се тресе от неочаквани събития, при които се зараждат нови любови, омрази и дори съюзничества. Промените, които започват, изглежда са необратими... 

Източник: www.pol-ka.com.ar