Съюзници (Aliados)

„Aliados“ е сериал, изпълнен с приключение, безусловна любов, доказателства, трансформации, его, желания, смърт и прераждане...

Една среща между Вселената и Земята... Седем Същества на Светлината, поканени от „Женската съзидателна енергия“, се събират от седем Човешки Същества, тяхна пълна противоположност.

Хората и съюзниците им имат една мисия: „Да се пробудят, за да събудят Света без да изгубят пътя“.

В продължение на хиляди години, човешката раса върви по планетата като гради и разрушава с еднаква сила. През последните десетилетия човечеството е постигнало напредък в науката и технологията със скоростта на светлината, но със същата скорост хората се отдалечават един от друг, докато напълно не забравят какво е усещането кои са и защо са тук.

От края на 2012 година, човечеството започва обратно броене, което ще го доведе до разрушение или прераждане.

Ключът за достъп до новата ера е в ръцете на 7 млади човешки същества, толкова властни, колкото и подозрителни; толкова привлекателни, колкото и изгубени; толкова революционни, колкото и жестоки; колкото изолирани, толкова и добри в комуникациите.

С помощта на Женската съзидателна енергия, тези младежи приемат и се грижат за седем същества от различни измерения, които се превръщат в техни „Съюзници“.

„Aliados“ е финалната игра, последната история за безусловна любов между Вселената и Земята.

Източник: telefe.com , es.wikipedia.org/wiki/Aliados_(serie_de_televisión)