Обичай ме (Ámame)

Даниела Ернандес – девойка от гимназията, се влюбва в Лусиано Ривароса, син на собственика на колежа. Той споделя чувствата ѝ, но двамата са принудени да се справят с Франсиска – неуравновесена девойка, която е обсебена от Лусиано.

Малко по-късно се разкрива план на един от преподавателите за унищожаване на „Rivarosa“, ръководено от отмъстителната и пресметлива Рехина Агуеро, леля на Франсиска и личен асистент на Умберто, бащата на Лусиано, в мощните предприятия, които притежава. Всички методи си струват за една безмерна амбиция, включително и престъпление.

От друга страна, Умберто открива, че страда от фатална болест. Той решава да изживее остатъка от живота си и да загърби бизнеса, който винаги е бил пречка в семейството. Той открива любовта с Ливия – привлекателна вдовица, пред която се представя като Пепе, беден пенсионер. За Умберто нищо не е лесно, тъй като дъщеря ѝ Фернанда се заема с мисията да превърне живота им в ад и постоянно напомняйки грешките от миналото.

Тази безчувствена жена, Фернанда Ривароса, си играе с любовта на двама мъже. Първият е Пабло де Бантес, който е син на лекаря Америко де Бантес. Освен това, тя покорява сърцето и на Маркос Мирети – млад приятел на Лусиано, познат по състезателните автомобилни писти.

По-голяма част от историята се развива в колежа и в пансиона, където живее Хота, ученик, който има рок-банда – Джон Ленън Банд, сестра му Кармен и много други персонажи.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Ámame