Аманда О (Amanda O)

Аманда О е звездата в момента: широко приета актриса от теленовелите, възхитителна поп-дива и любима цел на папараците. Свикнала с камерите и най-вече със собствения си образ, Аманда записва всяка своя стъпка с личната си камера, документирайки своя успех, обезсмъртявайки се като икона.

Въпреки че не ѝ харесва, Аманда е свикнала да разголва личния си живот по таблоидите, които публикуват лъжи за нея ежедневно. Но едно унищожително обвинение много скоро ще я блъсне от върха.

Обвинена, че е откраднала, Аманда е обсадена от репортери по време на една церемония по раздаване на награди, настоявайки да обясни това обвинения. Обърканата Аманда избягва от там и от все сърце желае да е някой друг или някъде другаде.

На следващия ден, Аманда се събужда натъртена и смачкана на непознато място. Объркана и дезориентирана, тя изведнъж вижда нещо, което я разтърсва из основи: лицето на друга жена я гледа от плаката, който представя последната ѝ теленовела...

Аманда се опитва да намери начин да се измъкне от това място и се сблъсква с Данте – мистериозен мъж, който много скоро се превръща в единствената ѝ подкрепа. Аманда се прибира в дом, но никой, дори съпруга ѝ, я разпознава – друга жена е откраднала нейната самоличност, нейния живот, нейната кариера и дори нейното име.

Нейната връзка с Данте, чиято личност е не по-малко объркана, е буйна, но въпреки това, той ѝ помага да се изправи и ѝ дава работа. Тя решава да си върне живота, противно на всички обстоятелства.

Без идентичност, тя използва киберпространството, за да си създаде нова. Тя прави почти всичко, за да привлече вниманието на медиите и да си върне обичта на почитателите. Тя си създава блог, качва забавни клипове със себе си и се възражда виртуално в мрежата чрез видео клиповете си, в които тя разкрива най-съкровените си тайни.

По пътя към възвръщане на своята идентичност, Аманда се променя драстично, тъй като ѝ се налага да се бори упорито, за да си върне всичко, което ѝ е отнето. Също така се влюбва в Данте, който ѝ помага в нейния нелек път и се показва като неин неочакван спасител.

Източник: www.dorimedia.com