Амазонки (Amazonas)

„Амазонки" е името на имението, което е собственост на Емиро Лисарага. Този мъж е амбициозен, с много силен и високомерен характер. Неговото състояние се е натрупало от продажба на сирене във Вайе де Паскуа.

Емиро наскоро се е оженил за Елвира - неговата секретарка, кокетка, интересчийка, пресметлива девойка, но най-вече, изпълнена с алчност.

Емиро има три дъщери - Исабел, Каролина и Елоиса. От тук е името на неговата компания „ИсаКарЕл".

От трите, най-много прилича на него Исабел. Тя е най-голямата. Страстна жена, непримирима и със силен и доминиращ характер. Не се разбира добре с Елвира. Исабел започва връзка с един от треньорите на коне в „ИсаКарЕл", Кармело - младеж, който иска да се хареса на Исабел на всяка цена и който се бори срещу Родриго, млад ветериниат, който се влюбва в Исабел. Тя, от своя страна, се чувства привлечена от младия ветеринар, но както винаги подтиска своите чувства. Родориго е разведен и има две дъщери.

От своя страна, Каролина е пълна противоположност на Исабел - жена с прекрасен характер, но много послушна. Нейната личност започва да се променя, когато открива истинската любов. За момента има годеник - Фернандо.

В това време, Елоиас е най-освободената от сестрите. Завършила е социални връзки и е живяла в САЩ. Тя е лекомислена девойка, която мисли малко за последствията от действията си. Възползва се от мъжете както й хареса. Тя също е влюбена - в Роберто.

В „Амазонки" работи един младеж - Дарио, който мечтае да стане най-добрия жокей. Той е влюбен в Елоиса и е решен да спечели сърцето й.

Трите красиви дъщери на Емиро Лисарага са отгледани от една много самоотвержена и с прекрасен характер жена - Инес. Тя предлага морална подкрепа и на трите.

„Amazonas" е история, в която се разказва за триумфа, силата и страстта.

Източник: www.sinopsisdetelenovelas.blogspot.com