На крилете на любовта (Amor latino)

Две любовни истории и две тайни, които движат тази драма.

Любов, загадка, драма, комедия...

Действието се развива както в Маями, така и в Буенос Айрес.

И всичко това - на фона на изключителния еротизъм на всички герои.

В центъра на събитията са двама пилота от компанията „Americana de Aviación". И двамата са големи женкари, но семействата им притежават част от акциите в компанията.

Противопоставят им се дъщерята на нов крупен акционер и нейната приятелка. Както неведнъж са правили, те си разменят местата и се представят за другата.

Сърце-разбивачите се влюбват в тях, мислейки ги за другата... и в тази ситуация, само любовта не подлежи на съмнение.

Всичко започва в Маями. Там братята Фернандо и Начо Домек стават жертви на своята слабост.

В Буенос Айрес, леля Палома иска да застане начело на компанията. В нея се заражда дяволски план - тя смята лично да съблазни новия акционер, Леонардо, а своите племенници, Фернандо и Начо, да ожени за наследниците.

На първата им среща, Леонардо заявява, че смята да превърне компанията в семеен бизнес и за това от САЩ ще пристигне дъщеря му.

На вечерята в нейна чест, Марина вижда братята Домек и уговаря приятелката си, Росита, да си сменят местата. От този момент, Росита става Марина, а Марина - нейната секретарка.

Годеникът на Марина, Леонел, е против тази идея - той иска да превземе компанията, използвайки за целта Марина. В неговите користни ръце попада Джокер - той научава страшна тайна за Леонардо и му остава само добре да изиграе картите си - да се ожени за Марина.

Всичко се обърква в тази история - Марина, т.е. Росита, се влюбва във Фернандо, който се оказва Начо, а Марина, истинската, ревнува Фернандо, който също е истинския. Всичко се върти около техните любови.

Персонажите:

Фернандо Домек

Весел младеж, типичен Дон Жуан. Пилот на самолет и годеник на Нурия Дупла. Неговото сърце е прекалено широко и може да приеме коя да е жена, която се изправи на пътя му. Но след като се запознава с Марина Вийега, на веселите похождения на младежа идва край.

Марина Вийегас

Дъщеря на известен бизнесмен. Остава кариерата си в САЩ, за да помогне на баща си. Има официален годеник, с когото се държи много хладно.

Росита

Прислужница в дома на Марина Вийегас, но в действителност е незаконно родена дъщеря на господаря на къщата. Влюбва се в Начо.

Начо Домек

По-големият брат на Фернандо. Той също работи като пилот и също обича всички жени. Сгоден за Еухения Ферароти, но дори и в най-жестоките си кошмари не се вижда като женен мъж.

Източник: www.womenclub.ru , www.mundolatino.ru