Любов моя (Amor mio)

Историята се върти около конфликтите и емоциите, които едновременно, събират и разделят главните герои, Абрил и Маркос. Конфликтите започват, когато Абрил и Маркос са принудени да делят един и същ апартамент.

Абрил и Маркос са младежи (26 и 32 годишни съответно), които имат много малко общи неща в миналото. Като начало, и Абрил, и Маркос, са резултат от неуспешни бракове: родителите на Абрил, Маги и Мигел, се разделят, когато тя е била дете. Същото се е случило и с Ангелес и Андрес, родителите на Маркос.

Но това въобще не е всичко: съдбата събира Абрил и Маркос за първи път, когато Мигел и Анхелес стават двойка. И двамата деца по онова време, Абрил и Маркос не се понасят от първата си среща. Това е връзка на омраза от пръв поглед.

Годините минават и животът открива начин отново да ги събере. Мигел и Анхелес умират при ужасна автомобилна катастрофа. Абрил и Маркос са извикани от адвокатите на родителите си за четенето на завещанието. Те не са се виждали години. По време на четенето на завещанието, те установяват, че са наследили апартамента, в който са живели Мигел и Анхелес. Но има уловка: чрез законни подробности, апартаментът не може да бъде продаден. В следствие на това, двамата се нанасят да живеят заедно в апартамента на родителите си. Това това принудително съжителство не е лесно въобще. Те имат напълно различни интереси, не само съвместното им минало не си струва да се споменава, но те имат свои нужди, които трябва да задоволяват. Но зад всички тези „несъвместими различия", силно привличане се появява между тях.

Апартаментът се превръща в сцена, където те ще имат шанса да се открият един друг, както и да преоткрият миналото.

Източник: crismorenagroup.com.ar