Неопитомени красавици (Bellezas indomables)

Трите красиви и смели сестри Уркийо, Мария Фернанда, Мария де лос Анхелес и Мария Соледад, са млади жени, които се наслаждават на света на лукса и безгрижната радост, докато измяната не се приближи до тях и те остават сираци заради злобата и амбицията.

Те са принудени, всяка по свой начин, да се противопоставят на живота без богатството и състоянието от преди, и да се борят със смелост и решимост.

Мария Фернанда се оказва подчинена на жесток и ужасен ход от играта на съдбата: превръща се в любовница на съдружника-предател на баща си, а след това и нейната истинска любов, Мануел, и разкрива цялата злоба и лъжа, с която е обвит живота й.

Мария Анхелес, също като сестрите си, се оказва лишена от всичко: от семейството, от имуществото и от организираното си бъдеще, като открива, че по стечение на обстоятелствата, нейната съдба е поверена на Диего, който се възползва от нейните искрени чувства и който се чувства задължен да я защити и да я спаси от своите собствени машинации, с които я е ограбил.

Мария Соледад се влюбва в Игнасио, синът на порочния съдружник-предател, който малко по малко и напълно случайно завладява чувствата и мислите й, които в началото тя оказва да признае.

Грегорио и Беренисе са способни на всичко, за да постигнат целите си. Той превръща в реалност една забранена любов от младостта и успява да разруши своя омразен съдружник и защитник. Тя си връща богатството и властта, които са й отнети, докато тя е била много млада.

В това трудно сражение, сестрите Уркийо откриват любовта, сблъскват се съдбата си и се опитват да получат справедливост. Усилията и жертвите им се компенсират, когато отново откриват и преживяват любовта.

Те са неукротими красавици и това е само част от съдбата, пред която трябва да се изправят...

Персонажите:

Мария Фернанда Уркийо

26-годишна. Най-голямата от сестрите Уркийо. Красива, талантлива, малко фриволна и крайно капризна. В началото на историята, тя живее свободен живот, който приема за свой идеал - посещава всякакви празненства, появява се на всички обществени събития. Основното й занимание е да пазарува и държи на модата под всякаква форма. Живее обкръжена от мъже, които я ухажват, но никой не започва сериозна връзка с нея. Нито един не продължава да я харесва, след като види всичките й недостатъци. Дълбоко в сърцето си, тя винаги е била влюбена в Мануел, синът на Гуадалупе, Нана.

Мануел Виясон

26-годишен. Син на Гуадалупе, дойката на момичетата. Не познава баща си, за когото Гуадалупе никога не говори. Отгледан е с много любов в дома на Родриго, който винаги се е отнасял към него с голямо уважение. Приятел в игрите на трите сестри като деца, той се превръща в защитник на Мария Фернанда. Благороден, трудолюбив, решителен и благодарен мъж, особено към Родриго, който го е приел в дома си и му е помогнал да учи право. Може би заради страданията на майка си, на които е станал свидетел като дете, отраснал без баща, той винаги е имал силно чувство за справедливост. Мануел работи усърдно и учи, за да осигури на майка си живота, който не е имала, а заслужава.

Мария Анхелес Уркийо

25-годишна. Тя е дъщерята, която силно се е привързала към баща си след смъртта на майка си. От малка се интересува от бизнеса и винаги е близо до Родриго в компанията. Завършва специалност Бизнес администрация. Тя много прилича на Родриго по призванието и се предполага, че тя ще наследи компанията. Много привлекателна, чувствена, но дистанцирана от мъжете.

Диего Лопес

33-годишен. Роден в беден и опасен квартал. Неговият баща е алкохолик и излежава присъда в затвора. Мястото, където е бягал от ужасната действителност, е била църквата. Там, отец Ернесто е имал спортна зала, където той се е занимавал с бокс, за да може да се противопоставя на насилието в квартала, а също така, там се е научил да чете и пише. Започва да се бие за пари. Но след един неуспешен мач, той натрупва голям дълг към Грегорио и така става телохранител на Беренисе. Когато Грегорио му нарежда на убие Мария Анхелес, Диего е неспособен да изпълни заповедта и я държи като заложница.

Мария Соледад Уркийо

17-годишна. Най-тежко понася смъртта на майка си. Получила е любов от всички, особено от Родриго, защото е най-малката и незащитената. Дните й преминават в подготвяне на ризите на баща й и кухнята, където тя развива чудни кулинарни изкуства. Като най-малка, тя е най-непокорна, странна в начина си на обличане и държание.

Игнасио Торехон

24-годишен. Син на Грегорио от първия му брак. Той е преживял болката от раздялата на родителите си и се е преместил с майка си да живее в Калифорния, без да губи контакт с баща си, на когото се опитва да подражава. Игнасио е получил в наследство характера на майка си, която е скулпторка. Чувствителен, привлекателен, макар и малко мълчалив и затворен. Неговата скромност и склонност към умни жени са причината да не е имал много връзки, но всичко се променя, когато се запознава с модел и е завладян от нея. Когато отново среща Мария Соледад, той забелязва колко е пораснала и се е превърнала в красива девойка.

Грегорио Торехон

49-годишен. Съдружник на Родриго. Безскрупулен, той се е превърнал в милионер благодарение на това, че е приложил всичко, което знае. След като става съдружник, неговата амбиция и алчност започват да растат, най-вече след като се влюбва в Алисия, съпругата на съдружника си. Грегорио започва да желае всичко негово, дори започва да му подражава. Толкова силно желае съпругата му и тяхната раздяла, че накрая успява. Омразата му към Родриго е растяла с всяка изминала година и той се заклева да му отмъсти.

Беренисе Диас Охеда

29-годишна. Основната неприятелка на трите сестри, която им отмъква бащата, а след това и всичко, което имат. Тя вижда в тях това, което винаги е искала в живота. Беренисе е имала всичко, но докато е била малка, баща й изгубва всичко и те са се оказали на улицата. Красива, перверзна, лицемерна, много амбициозна, тя се е усъвършенствала във всичко, защото иска да си възстанови мястото в обществото. Когато започва работа в компанията на Родриго и Грегорио, тя изпъква с талант и благодарение на своите дадености, които умее да използва в своя полза, се издига в компанията.

Хуан Лопес

30-годишен. Брат на Диего, той се възползва от своя недъг, за да оправдае своето нежелание да работи. Като малък е сподели същата съдба като Диего, но след нещастния инцидент, който претърпява, той се е превърнал в раздразнителен и начумерен тип. Той е способен на всичко, за да постигне целите си. Липсата му на воля го е превърнала в марионетка в ръцете на майка си.

Кармен Сегура де Лопес

52-годишна. Майка на Диего и Хуан. Животът й се е развил не така както й се иска и за това тя обвинява целия свят. Отдавна разочарована от съпруга си, тя разчита на синовете си, но след като Хуан е безполезен, тя се осланя основно на Диего, когото се опитва да използва. Манипулира Хуан както си иска, но с Диего се държи добре. Тя се преструва на болна, за да може да използва чувството му за вина, за да го манипулира.

Гуадалупе Виясон

48-годишна. Дойка на сестрите Уркийо и сега е готвачка в дома им. Тя е заела мястото на майка им след нейната смърт. Тя обожава и трите, но най-вече Соледад, която обучава да готви. Майка на Мануел, когото обожава и за когото е способна на всякакви жертви, за да му помогне да стане адвокат. Скромна, честна и много религиозна жена. Приема проблемите на семейството като свои собствени. Обича да пее и участва в църковния хор. Умее да пази тайните, които й доверяват.

Родриго Уркийо

60-годишен. Баща на момичетата и създател на империята Уркийо, като е изминал всички нива в бизнеса. Мъж с вродена дарба за бизнес, комбинативен, той успява да включи в бизнеса си много могъщи мъже в Мексико, които му помагат да печели все повече пари.

Роксана

26-годишна. Приятелка и доверено лице на Мария Фернанда. Неомъжена, тя се чувства дебела, а грехът й е чревоугодие и се оправдава с това, че има ниска захар. Пълна с комплекси, тя се облича зле. Прочела е всеки любовен роман, който се е появил на книжния пазар, както и всеки романтичен филм, който е излъчен в киното. Преживява връзките на Мафе все едно са нейни, но в същото време, тя е вярна приятелка. Когато Мария Фернанда започва своята кариера на дизайнер тайно от Грегорио, Роксана става лицето на компанията и преживява своята мечта за успяла бизнес-дама.

Луис

30-годишен. Официалният годеник на Анхелес. Сериозен и формален. Той има голяма отговорност в компанията. Произлиза от добро семейство. Идеалният кандидат за всяка жена. Играе голф и винаги заема „подходяща" позиция. Връзката му с Мария Анхелес е спокойна и без особени трепети. Когато я похищават, той прави всичко възможно, за да я спаси, но след като разбира в колко опасна игра се замесва, той се изплашва. С времето показва колко е амбициозен и безскрупулен, като се издига в компанията и в обществото.

Бренда

17-годишна. Приятелка на Мария Соледад и нейна съученичка. Типичен тинейджър, който кипи от хормони. Тя е пълна противоположност на Мария Соледад.

Вирхиния

26-годишна. Колежка от университета и годеница на Мануел. Умна и красива девойка. Произлиза от средната класа. Идеалната годеница за Мануел, за когото би се омъжила и имала няколко деца, ако той не беше влюбен в Мария Фернанда. Вирхиния се чувства като „утешителна награда", но не упреква Мануел, а опитва да се бори. Винаги е на разположение на Мануел, когато той има нужда от нея.

Сестра Виктория

33-годишна. Станала монахиня заради голямата сила на вярата си и вече от години служи на Бог. Смята, че може да се пречисти чрез наказания и страдания. Опитва се да повлияе на Соледад. Умее да използва външния си вид, за да се представя пред хората като добра жена.

Сестра Исабел

33-годишна. Убежище за Сол в интерната, нейна преподавателка по литература, съветник и й помага да поддържа връзка с външния свят, дори с риск да бъде разкрита. Враг на сестра Виктория. Бори се за промени в интерната, за да може той наистина да изпълнява своята цел.

Източник: www.tvazteca.com