Кафе с аромат на жена (Cafe con aroma de mujer)

Това е любовната история между една берачка на кафе, Гавиота, и наследникът на кафеените плантации, Себастиан Вайехо, чието семейство по разбираеми причини не я приема.

Себастиан е живял с проблема си, който не му позволява да бъде с жена... Но в лицето на Гавиота той открива ключа към своята чувственост и той е способен да прави любов с жената, която обича...

Гавиота, от своя страна, винаги е мечтала за своя принц на бял кон и след като го открива в Себастиан, тя му се отдава без остатък.

Двамата се влюбват един в друг много силно, но пазят чувствата си в тайна от аристократичното му семейство. Себастиан трябва да се върне в Лондон, за да довърши образованието си. Те си обещават да се видят точно след една година на също място, по същото време и да се оженят.

След заминаването на Себастиан, Гавиота разбира, че е бременна. Без да се усети, тя попада в капана на един безскрупулен мъж, който иска да я направи проститутка в Европа.

Себастиан се връща след година, изпълнявайки обещанието си. Той заварва слухове за това как Гавиота е заминала за Европа, за да стане проститутка. Обезверен, той приема да се омъжи за една приятелка без любов, с уговорката да не правят секс.

След много перипетии, Гавиота намира начин да се върне и го прави точно в деня на сватбата на Себастиан. Себастиан се опитва да й обясни причините за брака си, но тя не му вярва...

Занизват се поредица от събития, които постоянно разделят и събират Гавиота и Себастиан, за да се окаже накрая, че истинската любов е по-силна от всичко и също като аромата на кафе, аромата на жена се просмуква дълбоко и оставя диря в душата на мъжа...