Колорина (Colorina)

Густаво Адолфо Алмасан е един отегчен милионер. Омъжен е за болната Алба и през целия си живот е живял по правилата на авторитарната си майка, Ана Мария.

Една нощ, неговият покварен шурей Иван довежда в дома на семейство Алмасан две екзотични танцьорки и започват да се забавляват. Така Густаво Адолфо се запознава с Фернанда, по-позната като Колорина, и започва страстна връзка с нея.

Ана Мария желае да има внук и плаща на Колорина, за да роди дете от Густаво Адолфо и да го даде на Алба.

Въпреки че в началото, Фернанда приема плана, тя променя решението си, когато ражда сина си. Тогава Фернанда и бебето се връщат в стария й квартал.

Там тя среща един стар приятел, чиято съпруга го е изоставила заедно с двете им малки деца. Колорина заедно с трите деца заминава за Монтерей, където започва нов живот.

Двадесет години по-късно, Фернанда е уважавана дама и е собственица на процветяващ бутик. Нейните три деца са здрави и добри младежи, които учат в университета.

След толкова време, бившата Колорина се връща в Мексико и представя децата си на семейство Алмасан, за да провери дали Густаво Адолфо ще може да разпознае сина си сред тях.

Източник: sinopsisdetelenovelas.blogspot.com