Условности (Condicionados)

„Condicionados“ разказва историята на един малко нетрадиционен брак: на Дики Кокер и съпругата му Лорна, които през 80-те години започват да навлизат в света на порнографията. Общността не може да функционира по-добре – Дик се изявява като директор, а Лорна като актриса. Тази организация постига успех и са се утвърдили в този особен тип кинематография.

Но, тридесет години по-късно, в действителност вече нищо не е същото. Провал, отчаяние и разруха – това са нещата, които се появяват много често в живота на двамата. Дики вече не е фамозния режисьор от преди, а Лорна отдавна е престанала да бъде „порзно-звезда“. И животът им става много нещастен, а бракът им е на крачка от развод.

Дики и Лорна имат две деца: Чаро и Дарио. Чаро все още живее с тях и държи секс-магазин. За разлика от нея, Дарио живее сам. И именно Дарио забелязва бедственото положение на родителите си и им предлага нов бизнес: да правят порт-фолиа за едно списание.

Но не само професионалния провал е причина за агонията на брака на Лорна и Дики. Има и други фактори, които се намесват. От една страна, постоянните объркващи ситуации, в които Дики играе главната роля с Дарлинг – една порно-звезда, която е дошла в страната в търсене на работа, която непрекъснато се опитва да го съблазни и се навърта около него. От друга страна, появата на Палома – извънбрачната дъщеря на режисьора, за която трябва да се погрижи.

Дики разчита на безусловната подкрепа на Бебе – продуцент, асистент и негов приятел.

А също така в историята се появява и Джаел, която мечтае да стане порно-актриса и която се опитва да започне кариерата си...

Персонажите:

Дики Кокер

Пионер в порнографското кино в Аржентина. Някога фамозен и водещ режисьор в жанра, днес е в упадък. Филмите му не са така добри както преди. Конкуренцията и качеството на неговите настоящите му продукции подкопават някога успешния бизнес. И като за капак, връзката със съпругата му се влошава...

Лорна

Голяма звезда от аржентинските порно-филми; „музата“, която вдъхновява съпруга ѝ Дики. Главна героиня на по-голяма част от филмите му. Възпламеняваща и страстна, тя вече не вярва в „доброто око“ на Дики за настоящия бизнес с порнография. Семейният бизнес се разпада също както и брака им...

Дарлинг

Звезда от порно-филмите. Чувствена (и секси) като никоя друга. Пристига от Испания и търси начин да влезе в местния пазар. Свързва се с Дики, за да стане част от актьорския състав на един от филмите му. С голяма увереност използва своите оръжия за съблазняване, за да се сближи още повече с него.

Бебе

Безусловен приятел и асистент на Дики, неговата дясна ръка. Симпатичен и активен, той е гей и приема Кокер като собствено семейство. Винаги използва мъдри и точно коментари, свързани с реалността, в която са изправени. Той е огледалото, в което Дики предпочита да се гледа, защото му връща реалния образ.

Чаро

Дъщеря на Дики и Лорна. Тя също допринася за семейния бизнес: държи секс-шоп, който се намира в близост до къщата, в която живее със семейството си. Доверено лице на баща си, тя го подкрепя и придружава, когато научава за съществуването на извънбрачната си дъщеря.

Джаел

Иска да стане порно-актриса. Опитва се да започне кариерата си като се явява на прослушване за новия филм на Дики. Загадъчна за другите, но много сериозна в намерението си да се реализира в тази професия. Има връзка с Дарио, но в действителност е обсебена от друг.

Дарио

Син на Дики и Лорна. Обикновено пише сценарии за филми „само за големи“. И той е този, който възвръща предприемаческия дух, който е движел Дики в началото, и пред деликатното положение, в което се намира семейството му, се превръща в тяхна опора и предлага нов бизнес, с който да се захванат всички заедно.

Палома

Извънбрачна дъщеря на Дики, продукт на една случайна връзка с актриса от жанра. Майка ѝ има проблеми с наркотиците и е хоспитализирана. Дики трябва да поеме грижите за малката, което изостря още повече кризата с Лорна.

Източник: www.pol-ka.com.ar , www.eltrecetv.com.ar