Разглезени (Consentidos)

„Consentidos“ разказва историята на един различен колеж – „Saint Majestic School“, чиито ученици не влизат по собствено желание, а по решение на родителите си, които смятат, че едно нормално училище не е за тях. Това са зле възпитани деца със сериозни проблеми в поведението, които този колеж обещава да поправи.

Директорката – Виктория, е една твърда и непоклатима жена, която с жестоки методи се опитва да превърне тези деца в добри мъже и жени. Разбира се, за учениците най-големия проблем не е Виктория, а Рита, която отговаря за дисциплината в колежа и е много жестока с тях.

Директорката крие две тайни. Едната е, че тя е родила син, когото е изоставила. Той я е открило и сега работи като електротехник в колежа. Другата е, че е осиновила дъщеря, а сестра й, благодарение на трима приятели, иска да провери дали живее в колежа. За целта, започва работа като готвачка там.

С налудничави идеи за бягство, учениците се превръщат в центъра на вниманието, тъй като не искат да изкарат оставащите от училищните им години на това място. Освен това, те се разделят на две банди.

Междувременно, в колежа се преживяват романтични връзки, караници и приключения между съученици.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Consentidos_(Argentina)