Виновни (Culpables)

Това е историята на три двойки и една разведена жена.

Анибал и Даниела са женени от 14 години и имат две деца – на 10 и 12 години. Той е успял собственик на ресторант, готвач по професия, но също така това е неговата най-голяма страст. Тя има малка строителна компания. В тяхното ежедневие липсва романтиката, но те се опитват да го преодолеят.

Адриана и Клаудио са втората двойка. Те са от двойките, които нямат особено проблеми в семейството, но животът често ги изправя пред трудности. Той остава без работа, семейството го притиска, а икономическото положение и обществото им повлияват и ги променят напълно.

Перла и Уили са третата двойка. Перла наскоро се е разделила със съпруга си, който дълги години я е биел и унижавал. Има дъщеря на 20 години – София. Най-накрая Перла намира сили, за да започне живота си отначало и да избяга от болезнената ситуация. Тя се запознава с Уили – млад продуцент на алтернативна музика, който се влюбва в нея въпреки разликата във възрастта и въпреки че тя не споделя същия ентусиазъм като него.

И накрая – Чечу, приятелка от детинство на Перла, наскоро разведена. Жена, която винаги казва каквото не трябва да казва, излиза с неподходящи мъже и прави онова, което не бива. Една жена със страстна натура, която е в постоянно търсене на голямата любов... 

Източник: www.pol-ka.com.ar