Дамата на Дон Хуан (Don Juan y su bella dama)

Хуан е композитор. Всяка нова жена е нова мелодия за него. Той е съблазнител, който се стреми да вкара в леглото си нова жена, за да може да изучи, да изследва вътрешния й свят. И тази потребност за него е от жизненоважно значение. Истината е, че той се паникьосва при мисълта за каквото и да е обвързване, което може да застраши неговата свобода.

Хосефина е затворена девойка, с обикновени маниери и добри намерения. Тя е лоялна към околните. От съвсем малка, Хосефина сама се грижи за себе си и за нищо не заменя своята финансова независимост. Родителите й са в края на развода си. Франко е годеника на Хосефина. Той е чилиец и има седемгодишен син. Франко се е грижил сам за него след пристигането си от Чили преди пет години. Той казва, че е вдовец, но в действителност, Франко е похитил сина си. Сервизът му е само прикритие за реалния му бизнес: разглобяване на откраднати коли.

Когато изглежда, че Хуан ще си остане вечния ерген, Хосефина влиза в живота му, за да го преобърне наопаки. Хуан се влюбва в девойката от пръв поглед: необработен диамант, напълно непроницаем за тактиките за съблазняване. Той трябва да преобразува тази груба девойка в истинска дама и да се погрижи за баба й. Това е приключение, което преобразува и двамата.

Хуан трябва да се пребори със страха си от обвързване, ако иска да спечели сърцето на Хосефина. А тя открива собствения си творчески потенциал до Хуан и се превръща в самоуверена жена.

Хуан и Хосефина откриват, че откритата любов не е края на пътя, а едва началото. Те трябва да забравят миналото си, ако искат да построят нещо заедно. Хуан трябва да се откаже от предишния си начин на живот на съблазнител, а Хосефина да изясни отношенията си с бившия си годеник, който не се спира пред нищо, за да я задържи.

Страст, измама и заплахи от мафията, от една страна, и неочакваните преобразявания, в търсене на романтична и творческа свобода, от друга, са компонентите на коктейла, допълващ историята на Дон Хуан и неговата прекрасна дама.

Източник: www.intratv.net