Доня Бея (Doña Bella)

Бея е една прекрасна жена, която живее в едно бананово село. Нейната голяма любов е Антонио Сеговия – младеж, който произлиза от консервативно семейство. Един ден тя е отвлечена от властния бизнесмен Роман Монтеро и в отведена да живее в едно имение, за да бъде негова любовница.

Бея очаква, че ще бъде спасена, но никой не вярва, че Роман е способен на отвличане, по-специално нейния годеник, който, наранен, вярва, че тя е отишла сама при Монтеро от интерес.

И като че ли съдбата не е била достатъчно жестока с нея, но е подготвила за нея още един тежък удар – умира дядо й и я оставя сама на света.

Изоставена и унижена, тя няма друг изход, освен да се отдаде на Роман, но изгубва девствеността си с друг, за да не му достави това удоволствие.

По-късно, за да си отмъсти, тя решава да задоволи всички, които я желаят в замяна на злато и бижута. Така, Бея се превръща в милионерка и когато Рамон е принуден да пътува до столицата по работа, тя се връща в селото Агуа Ермоса с надежата да се събере отново с любимия си Антонио.

Но Антонио, притиснат от близки и от обществото, не може да й прости и се оженва за друга жена.

Чувствайки се отхвърлена и разрушена, Бея решава да си отмъсти – тя открива в това консервативно село един бордей, в който единствената проститутка е тя. Там тя се отдава на всеки богат мъж, който я пожелае. „Всички мъже могат да ме имат, само не и той!“

Но голямата любов между Бея и Антонио е прекалено силна, за да могат те да я забравят. Двамата стават любовници, въпреки че той е женен за Еванхелина и двамата имат няколко деца... това засилва омразата и отвращението на хората от селото. Бея не им обръща внимание и дори ражда дъщеря от Антонио...

Тази бурна връзка бележи много години от техния живот, както и живота на обитателите на селото, и по-специално на Аднрес Мендоса, който постоянно е петото колело на каруцата и също има дъщеря от Бея.

Една история, която започва толкова зле, не може да свърши по различен начин. Отегчена от постоянната болезнена ревност и злоупотреби на Антонио, Бея наема човек, за да го убие... но размисля и се опитва да попречи на всяка цена, но е прекалено късно... 

Източник: www.rcnusa.com