Двама за един (Dos por uno)

Рамиро Ернандес е мъж от средната класа, който отделя голяма част от времето си за работата си в един супермаркет. Винаги следи какво става с трите му дъщери и е решен на всичко, за да не почувстват момичетата му липса от каквото и да било.

След завръщането от почивка, всичко се превръща в кошмар за Рамиро. Не само открива с ужас, че по вина на големите дългове, апартаментът им е запориран, но и за голямо нещастие, след скандал, предизвикан от непоносимия Маркос Бариентос, е уволнен от супермаркета, точно когато пристига новата служителка, Валентина Инфанте, която заема овакантеното място на Директор по операциите.

Всичко изглежда много черно за Рамиро, докато едно недоразумение случайно пресича пътя му с новодошлата. Като неочаквано хитър ход, Рамиро взема решението да промени живота си завинаги: да се представя за Валентина Инфанте, докато тя се възстановява след катастрофата, в която тя е жертва.

С помощта на приятелката си Рита, която е фризьорка, той умело успява да се преобрази в новата шефка на супермаркета, а в същото време прави всичко възможно, за да не се приближи Валентина до Г-н Мейер, големият шеф. В ролята на жена и заемайки поста, нещата не са никак лесни, тъй като не само събужда подозренията на Маркос, най-амбициозният служител в супермаркета, но също така не може да избегне страстите на Г-н Мейер, който започва да „я“ ухажва.

Рамиро не само поддържа роля си в супермаркета в тайна, но също така и в дома си, където продължава да се занимава с ежедневните проблеми около трите си дъщери тинейджърки, а и в дома на Валентина, на която трябва да помага, докато между тях се ражда любов.

Неговата енергия и оптимистичен дух постоянно са изложени на изпитания, но той знае как да покаже, че любовта на един баща няма никакви граници и винаги намира начин да продължи напред, за да може в края на деня да бъде „един баща като никой друг“...

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Dos_por_uno_(teleserie)